Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Un antrenor vâlcean (altul decât Mitică Teleşpan) ar putea ajunge din vară pe banca CSM-ului, în cazul în care echipa din Zăvoi ar retrograda.

• Un jucător din Liga a IV-a a primit recent o ofertă de la o echipă de ligă inferioară din Spania, acolo unde speră să facă şi ceva caşcaval, după ce ani buni „a făcut foamea” prin judeţ. 

• Din vară, Laurenţiu Mustăţea speră să-l convingă pe Vasile Ilinca s-o antreneze pe Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, chiar dacă tehnicianul din Berbeşti ar emite pretenţii financiare greu de satisfăcut. Rămâne de văzut dacă Ilinca ar fi dispus să dea cioara din mână pentru vrabia de pe gard.

• Săptămâna trecută, pe Sala Sporturilor „Traian” a circulat un nou zvon: Daniel Demetrescu ar urma să intre din nou în atenţia DNA. După ce Cornel Penescu a fost arestat iar săptămâna aceasta, se pare că şi tânărul arbitru vâlcean ar putea fi chemat să dea câteva explicaţii. 

• Un jucător cu ştate vechi în fotbalul vâlcean riscă să fie exclus definitiv din viaţa sportivă, după ce ar fi fost protagonistul unui nou incident. Nu este pentru prima dată când recalcitrantul fotbalist se află în mijlocul unui scandal, fiind abonat la Comisia de Disciplină, din cauza agresării arbitrilor.

• Oltul Ioneşti 2009 nu mai are nici o emoţie în ceea ce priveşte câştigarea campionatului. Astfel, oficialii acestei echipe au început deja să facă vizite în teritoriu pentru a-şi cunoaşte posibilele adversare de la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Se aude, însă, că împerecherea ar fi fost deja făcută de FRF, iar echipa lui Neluş Giuran va întâlni pe 16 iunie reprezentanta judeţului Argeş.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button