Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Conducerea CSM a intrat din nou în atenţia cârcotaşilor vâlceni. Modul în care echipa de Liga a II-a a pierdut partida cu Universitatea Cluj a dat naştere unor suspiciuni de „blat”. De asemenea, tot din rândul microbiştilor vâlceni a „răsuflat” un alt zvon: pentru a fi scutiţi de anumite cheltuieli suplimentare, oficialii clubului din Zăvoi fac tot posibilul pentru ca juniorii republicani să nu se claseze pe o poziţie care să le permită participarea la turneul final.

• Pentru că solicitările sunt multe, aproximativ 3000 de vâlceni fiind aşteptaţi în Sala Polivalentă din Bucureşti pe 15 mai, pentru finala Ligii Campionilor la handbal feminin dintre Oltchim şi Viborg, se pare că s-a luat în considerarea şi ideea ca suporterii din judeţul nostru să fie transportaţi în Capitală cu … trenul.

• Un fotbalist cu experienţă din Liga a IV-a a câştigat recent o sumă frumoasă la pariuri sportive, fiind decis după această lovitură de senzaţie să se retragă în glorie din activitatea sportivă.

• Pentru că nu a mai primit primele de joc de câteva luni bune, un fotbalist este dispus să-i confişte patronului câteva din bunurile sale cele mai de preţ. Însă, problema e că valoarea totală a primelor nu se ridică la mai mult de 4 milioane, astfel că acesta nu ştie ce să-i ia, de vreme ce nimic din ceea ce deţine sponsorul nu valorează atât de puţin.

• Un antrenor de „sporturi” pare să aibă o frumoasă relaţie cu o colegă de club, deşi aceasta e măritată cu unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din judeţ. Se pare că de isprava sa ar fi aflat chiar soţul frumoasei dame, care este dispus să-l pună „la măturat străzile” pe amatorul de senzaţii tari.

Articole Similare

One Comment

  1. bauiiii voi sinteti nebuni datii afara pe trandafiri si verigeni si o sa avem fotbal {mai se plingea unul constantin ca el nu are cu ce juca in liga a1a,dar el ii facea pe altii -dumnezeu nu iarta} cind am putut promova nu a vrut tatal mafiotilor ,gutau, acum numai putem scapa de liga a3a -asta este-parerea mea ,,nu ai echipa sau posibilitati stai draq acasa si baga banii in alte sporturi’

Lasă un răspuns

Back to top button