Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Chiar dacă derbiul local din Liga a III-a nu s-a terminat cu victoria Gheconului, au fost unele voci care au susţinut varianta unui aranjament, dar doar pentru un punct, asta şi pentru că preşedintele clubului chimist a ţinut ca jucătorii săi să nu facă absolut nicio concesie.

• Din câte se pare, Jackie Pintilie are din ce în ce mai puţini susţinători pentru următoarele alegeri la şefia AJF. Motivul este dat de faptul că preşedintele nu se ţine deloc de cuvânt şi nu-şi onorează promisiunile asumate faţă de oamenii de fotbal.

• Se aude că lidera „Elitei” ar putea fi alta decât Oltul Ioneşti 2009 la finele acestui sezon. Mai multe echipe din Liga a IV-a au început deja să apese butoanele şi să tragă din greu pentru ca trupa lui Ionel Giuran să nu câştige campionatul.

• Din câte se pare, rezultatul slab înregistrat de una dintre echipele din Liga a IV-a ar avea şi un substrat cu iz de complot. Se zvoneşte că jucătorii n-ar fi forţat întocmai pentru a-l determina pe patron sa renunţe la serviciile antrenorului, care nu mai e în graţiile elevilor săi.

• Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Liga a IV-a intenţionează să se retragă din fenomen dacă echipa sa nu va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul. Acesta nu admite ca unele formaţii alcătuite din jucători care nu au părăsit judeţul să câştige campionatul în defavoarea lor.

• Din câte se pare, chiar înaintea meciului de la Gyor, din curtea campioanei României a răsuflat o veste cât se poate de fericită. Se aude astfel că Adina Fiera ar fi însărcinată în opt săptămâni, jucătoarea echipei Oltchim urmând a deveni mămică la finele anului 2010. În aceste condiţii, dacă informaţia va fi confirmată, Fiera ar putea rata prezenţa în ultimul act al Ligii Campionilor. Aşa cum se cunoaşte, familia Oltchim-ului se va întregi în luna mai cu o fetiţă, fostul portar Luminiţa Dinu urmând să nască peste doar câteva săptămâni.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button