Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Un fotbalist certat cu legea pare a avea serioase probleme financiare. Acesta aşteaptă la finele lunii primele de victorie, intenţionând să facă tărăboi în cazul în care nu-şi primeşte la timp cele câteva sute de mii lei vechi. Şi, până nu demult, arunca cu banii în stânga şi-n dreapta, pe haine de firmă, maşini scumpe, femei şi lăutari!

• Un jucător de fotbal vrea să dezvăluie presei afacerile nu tocmai legale pe care finanţatorul său le-a făcut de-a lungul anilor, şi aici nu ne referim numai la blaturile puse la sale în campionat ci şi la modul prin care acesta şi-a procurat banii.

• Campionatul în Liga a IV-a pare a se fi încheiat, în condiţiile în care Oltul Ioneşti 2009 şi-a luat un avans consistent. Oamenii de fotbal nu se mai arată interesaţi de lupta pentru titlu, considerând că liderul nu mai poate fi oprit. Rămâne de văzut dacă pe final va mai fi aplicată coaliţia pentru anihilarea ocupantei primului loc.

• După ce a fost văzut în Zăvoi, asistând la meciul susţinut de CSM în faţa celor e la Şimleul Silvaniei, s-au înteţit zvonurile privind o eventuală implicare a lui Benone Lazăr în sportul vâlcean. Se spune că potentul om de afaceri din Dănicei ar urma să aducă la Vâlcea gruparea de Liga I pe care o sponsorizează şi să se bazeze pe o echipă de conducere formată din Florin Verigeanu, Gheorghe Constantin şi George Pirnea.

• Nu puţini au fost cei care au susţinut că Dan Mazilu nu ar mai avea bani pentru fotbal şi nici dispoziţia necesară pentru a o sprijini pe Ghecon Lăpuşata. Contrar aparenţelor, însă, parlamentarul vâlcean nu doar că nu va renunţa la fotbal, ci, se pare, acesta s-a arătat, de curând, extrem de interesat pentru a prelua o echipă de Liga a II-a.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button