Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Pentru că deranja prin declaraţiile sale mult prea optimiste, unui antrenor i s-a interzis să mai facă vreo referire la activitatea echipei sale, atâta timp cât gruparea respectivă nu are deloc nevoie de laude, ci dimpotrivă, ar cam trebui „urecheată”! 

• În timpul unei discuţii amicale, un jucător al uneia dintre pretendentele la promovare a început să dezvăluie faptul că unul dintre sponsorii care dau bani la echipă ar avea probleme financiare. Aşa cum era de aşteptat, vorbele au ajuns la urechile oficialilor din taberele adverse. Deocamdată, despre „calul troian” în cauză nu a aflat şi patronul echipei la care acesta evoluează. Probabil că atunci când lucrurile „vor respira”, jucătorul va trebui să-şi caute şi o altă echipă! 

• Mai mulţi delegaţi din fotbalul vâlcean iau în calcul varianta ca Pintilie să nu mai fie preşedinte al AJF din decembrie 2010. Problemele de sănătate constituie un motiv serios pentru a-i recomanda acestuia să renunţe la o nouă candidatură. „Unul dintre oamenii despre care se spune că ar fi un bun conducător al AJF, echidistant şi deschis faţă de mass media, este Grigore Tomoiagă”, ne-a spus un conducător, sub protecţia anonimatului. 

• Intenţia preşedintelui FIFA, Sepp Blatter, de a scoate ofsaidul din fotbal, a făcut furori în fotbalul judeţean. Mai mulţi foşti jucători dintre cei care s-au făcut remarcaţi de-a lungul timpului, se gândesc să revină pe teren. „Dacă se scoate ofsaidul, revin pe teren şi o să câştig şi titlul de golgheter. Stau la «miloagă», numai în faţa porţii adverse şi cel puţin o dată pe meci trebuie să ajungă mingea şi la mine”, şi-a făcut planul un fost fotbalist.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button