Acasă K1 Super-fight, la Vâlcea: Radu Zarioiu luptă pentru centură cu „Poliţistul”, campionul din...

Super-fight, la Vâlcea: Radu Zarioiu luptă pentru centură cu „Poliţistul”, campionul din Israel

597
0

Vineri, 30 iunie a.c., Sala Sporturilor „Traian”, din municipiul Râmnicu Vâlcea, va găzdui un eveniment spectaculos: super-gala Heroes 7. Este o ocazie extraordinară să vedem în acţiune câţiva dintre cei mai puternici sportivi din România şi din lume. În cel mai aşteptat meci al serii, eroul oraşului nostru, multiplul campion Radu Zarioiu, va lupta pentru centură, la categoria mijlocie, cu Rafael Aronov. „Poliţistul”, cum i se mai spune acestuia din urmă, provine din trupele speciale şi este campion al Israelului. La Vâlcea, însă, va avea viaţă grea, pentru că va avea de înfruntat unul dintre cei mai buni luptători din Europa, neînvins până acum.

Gala de la Râmnicu Vâlcea marchează şi debutul lui Andrei Sîrbu la profesionişti. Tânărul luptător de MMA de la Academia „Radu Zarioiu” are foarte multe victorii la amatori şi promite un meci spectaculos pentru toţi fanii care vor veni să-l susţină pe 30 iunie, la Sala Sporturilor „Traian”.

Reamintim faptul că gala de luna aceasta este organizată de „The Bomber” Ion Paşcu şi de Florin Ceafalău. „Mulțumim domnului primar al oraşului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, pentru primirea pe care a făcut-o organizatorilor galei HEROES MMA. Fost practicant de Judo de performanță, component al lotului național, domnul primar este un pasionat al sporturilor de contact și ne-a asigurat de toată susținerea pentru gala Heroes 7 ce va avea loc pe 30 iunie la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. Mă bucură faptul că un oraș așa mare ca Râmnicu Vâlcea sprijină sportul de performanță! ”, a transmis Ion Paşcu, locul 4 din peste 1400 de luptători profesionişti care activează în galele din Europa, conform Tapology.

Revenind la meciurile programate în cadrul galei, trebuie să vă mai spunem că vom avea ocazia să-l vedem în acţiune şi pe Sandu Lungu, legendarul luptător de MMA poreclit şi „Muntele Bihorului”, un sportiv cu un palmares impresionant. Sunt pregătite şi alte surprize, aşa că, nu uitaţi, luaţi-vă din timp bilete pentru gala Heroes 7, de la Rm. Vâlcea, din data de 30 iunie a.c.!