Alte sporturi

Sportivii clubului Chimia au alergat la Maratonul Montan Internaţional Moeciu

Alexandrescu Lelioara10 (1)Pe 5 mai, atleţii de la CS Chimia, pregătiţi de Lelioara Alexandrescu, au participat la ediţia 2012 a Maratonului Internaţional Montan Moeciu. Potrivit declaraţiilor antrenoarei, la această competiţie au participat în jur de 800 de sportivi. Concurenţii au fost atât de naţionalitate română, cât şi străini, proveniţi din Spania, Italia şi China. 400 dintre atleţi au alergat la maratonul de 42 km., iar ceilalţi 400 s-au întrecut la un cros ce s-a întins pe o distanţă de 14 km.
Dintre vâlcenii de la CS Chimia, la aceste competiţii, au participat Adrian Popescu (locul VIII la maraton), Ionuţ Gaică (locul II la cros) şi Mădălin Neaţă (locul VI la cros).
„Sunt foarte mulţumită de evoluţia lui Adrian Popescu. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun din partea lui, mai ales că acesta a fost primul său maraton şi a mai fost şi montan. Chiar dacă preconizam că se va clasa unde între locurile 20 şi 25, a reuşit să realizeze un timp foarte bun şi să surprindă pe toată lumea. Îl felicit pentru acest lucru şi sper să se alerge la fel de bine şi în continuare”, a declarat Lelioara Alexandrescu. Pentru că au sprijinit participarea sportivilor la aceste concursuri, în încheiere, antrenoarea a dorit să le transmită mulţumiri atât reprezentanţilor clubului Chimia, cât şi directorului Silviu Vasilescu, de la Enduro. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button