Acasă Superliga Sâmbătă, 15 februarie, FC Băbeni primeşte vizita formaţiei din Mădulari

Sâmbătă, 15 februarie, FC Băbeni primeşte vizita formaţiei din Mădulari

196
0

În prima parte a sezonului Superligii, FC Băbeni a avut un parcurs foarte bun. În 19 etape, a pierdut de trei ori. A câştigat 12 meciuri, iar patru dintre ele s-au încheiat la egalitate. La final de an, FC Băbeni s-a regăsit pe podium, la doar două puncte în spatele viceliderei Cozia Călimăneşti. Aşteptările conducerii clubului pentru partea a doua a campionatului erau mari, însă după primele acţiuni organizate ale echipei din 2020, premisele nu sunt îmbucurătoare.

”Nu ştiu ce să mai cred. Riscăm să dăm cu piciorul la tot ce am construit în prima parte a campionatului. Fără o pregătire bună, va fi foarte greu în continuare. Mai sunt doar trei etape şi încep meciurile din play-off, unde vom întâlni cele mai bune echipe din acest eşalon. Nu vreau să intrăm de pe locul 3 şi să terminăm pe şase. N-am făcut nimic. Trebuie să vorbim, să vedem ce e de făcut. Jucătorii nu vin la antrenamente, nici la meciurile amicale. Dacă la antrenamente am mai înţeles, că au servicii şi nu pot ajunge, ce pot să mai cred când nu vin nici la amicale? Trebuie să vedem care e motivul. Conducerea s-a achitat de tot ceea ce a promis. A asigurat toate condiţiile”, a precizat antrenorul băbenarilor, Iulică Dincă.

La amicalul din week-end-ul trecut, cu Vlădeşti, FC Băbeni a avut la dispoziţie doar 10 jucători, incluzându-l şi pe portarul Laurenţiu Mutu. Pentru a juca de la egal la egal, cei de la Vlădeşti le-au împrumutat adversarilor un jucător. Formaţia de pe locul 3 din Superligă a câştigat confruntarea cu 6-4. Au lipsit din echipa băbenarilor: Dumitrescu, Pătraşcu (răcit), Fredyy Dumitru, Văcaru, Drăghia, Aldescu. Unii din motive întemeiate, alţii fără să anunţe. Aldescu, spre exemplu, ar dori să părăsească echipa. O variantă ar fi fost Călimăneşti, însă conducerea clubului din Băbeni nu vrea să-l cedeze. De fapt, el ar aparţine de Minerul Costeşti, la Băbeni fiind doar sub formă de împrumut, până la vară. În ceea ce priveşte transferul lui Ciocan, acesta a intrat în impas. ”Cred că cei de la Mădulari nu vor să-i dea drumul. Jucătorul nu a mai spus nimic. Probabil că va rămâne la Mădulari”, a mai spus Iulică Dincă în privinţa acestuia. În altă ordine de idei, sâmbătă, 15 februarie, FC Băbeni va disputa o nouă partidă de verificare. De la ora 12.00, va primi vizita grupării CS Mădulari. (S.S.)