Acasă Diverse Pierdere importantă pentru SCM! Una dintre cele mai prolifice jucătoare din lot...

Pierdere importantă pentru SCM! Una dintre cele mai prolifice jucătoare din lot a părăsit echipa

369
0

SCM Rm. Vâlcea va începe anul 2021 fără una din cele mai prolifice jucătoare din lot, daneza Ann Grete Norgaard. Extrema stângă, în vârstă de 37 de ani, s-a despărțit de echipa de la poalele de handbal de la poalele Capelei după un an și jumătate petrecut la Vâlcea. Anunțul a fost făcut de conducerea clubului: ”SCM Râmnicu Vâlcea și sportiva Ann Grete Norgaard Osterballe au ajuns la o înțelegere amiabilă în privința rezilierii contractului de activitate sportivă. Din cauza problemelor din ultima perioadă, sportiva și-a dorit tot mai mult să fie acasă, alături de familie. Pe această cale dorim să-i mulțumim pentru ambiție, determinare și în mod special pentru profesionalismul de care a dat dovada! Mulțumim AG!”. Sportiva a declarat, printre altele, că a luat această decizie și din cauza incertitudinilor de ordin financiar din jurului clubului.

Am luat decizia grea de a părăsi Vâlcea înainte de sfârșitul sezonului! A fost un sezon foarte diferit, fără spectatori, multe zile acasă din cauza pandemiei, puține jocuri oficiale, dar incertitudinea și provocările financiare/politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine!

Am fost foarte fericită să joc și să trăiesc în Rm. Vâlcea. Sezonul trecut a fost unul minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci când am ales să vin aici. Vreau să le transmit o mulțumirea specială și caldă fanilor noștri – MULȚUMESC – ne-a fost foarte dor de voi în acest sezon! Mulțumesc orașului și clubului SCM Râmnicu Vâlcea pentru că m-ați primit cu căldură, m-am simțit ca acasă încă din prima zi! Plec acum cu o mulțime de amintiri bune și le doresc tuturor fanilor noștri, oamenilor harnici din club, dar și din jurul clubului și bineînțeles colegelor mele excepționale, toate cele bune! A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalități și sportive de calitate și sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod în următoarea perioadă! Vă mulțumesc! A fost o plăcere și mult succes în viitor!”, a spus Norgaard, potrivit comunicatului celor de la SCM Rm. Vâlcea.

Decizia jucătoarei daneze poate afecta planurile formației pregătite de Florentin Pera pentru prima parte a anului viitor. În primele două luni din 2021, SCM are meciuri multe și grele, atât în Liga Națională, cât și în Liga Campionilor și ar fi avut nevoie de jucătoare în plus, nu în minus.