Diverse

Oltchim continuă campania de transferuri

Barbosa Alexandrina* după franţuzoaicele Leynaud şi Pineau, campioana României şi-a asigurat şi serviciile portughezei Alexandrina Barbosa

După Leynaud şi Pineau, oficialii chimişti au anunţat în această săptămână că au perfectat un nou transfer. Cu gândul la viitorul sezon al Ligii Campionilor, Oltchim şi-a asigurat serviciile unei alte jucătoare de valoare, dorite şi în trecut la Vâlcea.

Este vorba despre portugheza Alexandrina Cabral Barbosa, jucătoare care a evoluat ultima dată la formaţia spaniolă Itxako de Navarra, dar care a avut contact la un moment dat şi cu Liga Naţională. Pe vremea când Oltchim se războia în Liga Naţională cu Rulmentul, Barbosa era una dintre cele mai importante jucătoare din lotul echipei braşovene. Acum Barbosa revine în campionatul românesc cu gândul de a câştiga cu Oltchim Liga Campionilor. „Am avut mai multe oferte primite de la diferite cluburi e top, dar am ales Oltchim pentru că proiectul oferit şi explicat de cei de acolo mi-a plăcut cel mai mult. Cunosc jucătoarele din România în marea lor majoritate, dar ca prietenă apropiată pot spune că îmi este Oana Chirilă”, a spus Barbosa, la semnarea contractului. Fosta jucătoare a campioanei Spaniei, Itxako, a vorbit şi despre obiectivele pe care le are cu Oltchim. „La Oltchim voi avea aceeaşi dorinţă ca şi clubul: să câştigăm Liga Campionilor. În acelaşi timp trebuie să conştientizăm că şi celelalte echipe participante în această prestigioasă competiţie îşi doresc acelaşi lucru. De aceea va fi foarte dificil, dar nu şi imposibil. Cred că prin muncă, răbdare şi mult efort, Oltchim îşi va realiza dorinţa, deoarece are potenţial şi valoarea necesară”, a mai adăugat Barbosa, jucătoare care a semnat cu Oltchim un contract valabil pe un an, cu posibilitatea de a fi prelungit pentru încă un an sau chiar doi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button