Acasă Volei Amical util pentru CET Govora

Amical util pentru CET Govora

161
0

Amical util pentru CET Govora

 

* Echipa pregătită de Mihai Toma a învins Magic Sibiu

 

Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la startul Diviziei A de baschet feminin, iar echipa CET Govora îşi continuă meciurile de verificare. Marţi, 19 septembrie, jucătoarele pregătite de Mihai Toma au întâlnit într-un meci amical jucat în Sala „Traian” pe Magic Sibiu. La capătul unei partide echilibrate, vâlcencele s-au impus cu 73-61, cele mai utile baschetbaliste din echipa noastră fiind Laura Bocoş, Ana Maria Mezaroş şi Irina Borş. După 17-17 în primele zece minute de joc, CET Govora s-a desprins treptat şi-a câştigat următoarele trei sferturi: 25-20, 17-15 şi 13-9. „S-a văzut că jocul nostru începe încet-încet să se lege, dar încă mai e mult de lucru”, ne-a precizat antrenorul Mihai Toma. Altfel, tehnicianul care trebuie să-l facă uitat pe Doru Moise cât mai repede, a fost puţin dezamăgit de prestaţia pivotului Ana Maria Chirilă, destul de ştearsă atunci când a jucat.

Pentru formaţia vâlceană au marcat: Ana Maria Mezaroş (15 puncte), Laura Bocoş (15), Irina Borş (12), Bianca Barbu (9), Adina Pop (6), Cristina Duma (6), Janina Simionca (4), Ana Maria Chirilă (4) şi Flavia Marchiş (2). Au mai jucat Andra Haas şi Georgeta Ştefan. De la oaspete, cea mai bună jucătoare a fost Elisabeta Pavel, o reală speranţă a baschetului feminin românesc.

 

Joi seara, după închiderea ediţiei, CET Govora le-a întors vizita sibiencelor şi a jucat o partidă amicală în oraşul de pe Cibin. La finele săptămânii, mai precis sâmbătă, 23 septembrie, vâlcencele vor merge în Capitală, pentru un alt meci de pregătire, cu Olimpia. Mihai Toma ne-a spus că-n cazul în care vor putea găsi condiţii optime de cazare, este posibilă şi o a doua confruntare cu gruparea bucureşteană. (N.C.)