Volei

Încă o „stranieră” la CET Govora

• echipa vâlceană a participat săptămâna trecută la un puternic turneu internaţional organizat la Arad de campioana en-titre a ţării

Echipa de baschet feminin CET Govora a participat la finele săptămânii trecute, mai precis în perioada 12-14 septembrie, la un puternic turneu internaţional amical, organizat la Arad de campioana en-titre a ţării, BC ICIM. În afara grupării vâlcene, la această competiţie au mai fost invitate şi două echipe de peste hotare: Hemofarm Vrsac (din Serbia) şi MBK Ruzomberok (din Slovacia). Jucătoarele pregătite de Mihai Toma au pierdut toate cele trei meciuri disputate (57-82 cu Hemofarm Vrsac – grupare care avea să câştige turneul, 50-92 cu BC ICIM Arad şi 43-86 cu MBK Ruzomberok).

Însă au meritul că s-au străduit să ofere o replică pe măsură unor adversare mult mai valoroase, care participă regulat în cupele europene. Până la startul noului sezon, CET Govora va mai fi prezentă la startul unui alt turneu amical, care se va desfăşura la Cluj-Napoca. 
Mulţumiţi de randamentul dat de cele trei jucătoare din spaţiul ex-iugoslav achiziţionate în această vară (Ljiljana Latinovic, Milena Krstajic şi Tijana Rus), oficialii clubului CET Govora au izbutit săptămână trecută să mai perfecteze încă un transfer. Gruparea vâlceană a legitimat-o pentru un sezon pe Marijana Ivovic, pivotul titular al naţionalei Muntenegrului, care măsoară 1,96 metri înălţime. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button