Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• O echipă de Liga a IV-a a fost acuzată recent, ba chiar „arătată cu degetul”, pentru că şi-a apărat corect şansele într-unul dintre meciurile în care ar fi trebuit să o lase „mai moale”. Se spune că s-a întâmplat acest lucru întrucât echipa în cauză nu ar fi respectat astfel înţelegerea făcută în turul campionatului.

• Meciul de juniori dintre CSM Drăgăşani şi AS Mihăeşti nu a mai avut loc. S-a întâmplat acest lucru drept urmare a evenimentelor care au precedat întâlnirea, după încheierea partidei disputată de seniori. „Dacă jucătorii echipei mari au fost bătuţi, loviţi chiar şi de către asistentul medical, ce curaj să mai aibă juniorii să intre pe teren!? Au făcut degeaba deplasarea la Drăgăşani”, s-a exprimat un apropiat al mihăeştenilor.

• Se vorbeşte printre oamenii de fotbal din Liga a IV-a că a existat în această etapă un meci în eşalonul de elită judeţean care nu s-a jucat pe teren, iar echipa care a lăsat garda jos în defavoarea adversarei sale este una dintre formaţiile care nu prea obişnuieşte să facă aranjamente.

• Din cauza problemelor financiare pe care le traversează, mai mulţi oameni de afaceri din judeţ vor să renunţe la a mai pompa bani în fotbal. În aceste condiţii, aproape sigur, de anul viitor vom avea parte de un fotbal tot mai slab calitativ.

• Un arbitru vâlcean este urmărit penal pentru că ar fi sustras dintr-un magazin mai multe obiecte de vestimentaţie. Pentru a nu se face de râs, ţinând cot că acesta nu are deloc probleme financiare, fluieraşul va apela la unii dintre cei mai tari avocaţi din ţară pentru a scăpa de puşcărie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button