Editorial

Mulţumesc!

Fotbalul judeţean şi-a ales conducătorii pentru următorii patru ani, vineri după-amiază în sala VIP de la etajul I al Sălii Sporturilor Rm.Vâlcea.
Domnul preşedinte Constantin Pintilie şi d-l vicepreşedinte Nicolae Chiriţă au fost reconfirmaţi în funcţie în urma votului, iar subsemnatul a primit încrederea conducătorilor din fotbalul vâlcean pentru un mandat de vicepreşedinte. A fost o luptă electorală grea în urma căreia am acces la această onorantă demnitate ca o recunoaştere a activităţii mele pe tărâm fotbalistic. În decursul desfăşurării ei au fost nenumărate persoane care au considerat că pot să fac faţă acestei noi provocări din viaţa mea.
De aceea, preşedinţilor de cluburi sau asociaţii sportive, delegaţiilor, antrenorilor, primarilor, viceprimarilor, fotbaliştilor, ziariştilor din media sportivă (şi nu numai), realizatorilor de emisiuni tv, fostelor glorii ale fotbalului vâlcean, oamenilor de pe zona politică sau sindicală, arbitrilor, observatorilor, oamenilor ce lucrează în structurile fotbalistice sau sportive ale acestui judeţ sau simplilor suporteri ai jocului de fotbal care au avut încredere în mine şi au făcut lobby sau au votat pentru alegerea mea ca vicepreşedinte al AJF Vâlcea, le MULTUMESC pentru încrederea şi sprijinul acordat! Le mulţumesc de asemenea şi celor trei contracandidaţi ai mei pentru fair-play-ul din campanie.
Urmează patru ani grei, patru ani de muncă în care voi încerca să schimb în bine faţa fotbalului vâlcean împreună cu echipa de conducere aleasă.

Dan Săraru

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button