K1Alte sporturi

Luptătorul Marius Popa, originar din Berislăvești, a dat lovitura în Anglia! A cucerit centura în Gala Kombat London 2, învingând un campion al Marii Britanii

Vineri, 30 iunie, la Londra a avut loc o nouă gală de K1. Printre numele grele care au intrat în cușcă, alături de renumiții luptători români Marian Rusu, Florin Lambagiu sau veteranul Tolea Ciumac s-a aflat și un vâlcean. Este vorba despre Marius Popa, din comuna Berislăvești. Acesta a avut șansa să lupte în Gala Kombat London 2 pentru centura de campion al categoriei 77 klograme. Adversar i-a fost un campion al Marii Britanii, Jack Johnson, cu un palmares mai bogat și o experiență mai mare decât a lui. Marius, sportiv pregătit de Marian Rusu, și-a trimis adversarul la podea în repriza secundă. I-a dat KO.

”Am promis că voi câștiga centura la categoria 77 kilograme și m-am ținut de cuvânt. Am reușit! Am devenit campion și în Marea Britanie. Promit că voi obține pentru România și comuna mea, Berislăvești, și mai multe victorii! Centura pe care am cucerit-o în gala Kombat London 2 va ajunge în scurt timp și în satul meu natal, Scăueni. Este un vis devenit realitate. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine! În noiembrie se anunță o nouă gală de K1 în Marea Britanie. Voi participa la ea. Până atunci continui să mă pregătesc riguros și să dau tot ce am mai bun pentru a continua pe acest drum. Am la categoria PRO trei meciuri, toate câștigate prin KO. Nu am de gând să mă opresc aici sau să schimb lucrurile. Seria succeselor va continua. Sunt de neoprit!”, a declarat, încrezător, campionul din Berislăvești.

Articole Similare

Back to top button