Acasă Liga III Florin Costea, contract pe viaţă la Viitorul. După ce pune ghetele în...

Florin Costea, contract pe viaţă la Viitorul. După ce pune ghetele în cui, rămâne în conducerea clubului din Dăeşti

610
0

Încă dinaintea reluării oficiale a pregătirilor pentru noul sezon competiţional, Florin Costea a semnat prelungirea contractului cu Viitorul Dăeşti. George Popolan, oficialul clubului de Liga a III-a din Dăeşti, a spus că discuţia a durat trei minute, iar pentru golgheterul seriei a IV-a din sezonul trecut al celui de-al treilea eşalon au contat două lucruri.

”Florin este un băiat de caracter, nu doar un fotbalist foarte bun. Ne-am văzut acum două săptămâni, fugitiv. Mi-a spus: rămân la această echipă pentru prietenia noastră şi pentru că vreau să fiu aproape de familia mea, de soţia şi fetiţa mea. Avea oferte de la Craiova şi din alte părţi, să fie ori în staff, ori să joace. A promis că după ce va decide să pună ghetele în cui, va rămâne în conducerea clubului Viitorul Dăeşti”, a precizat George Popolan.
Florin Costea a fost, în prima parte a sezonului trecut, primul în care Viitorul Dăeşti a jucat în Liga a III-a, cel mai prolific jucător din tabăra formaţiei din Fedeleşoiu. ”Cioară” a marcat 12 goluri în 16 meciuri. Dăeştenii au avut al doilea cel mai bun atac din serie, după FC Universitatea Craiova. (S.S.)