Liga IIIFotbal

Ivan… cel bun a realizat doppietta la Colonești și a adus trei puncte pentru SCM

SCM Rm. Vâlcea a legat a treia victorie la rând. Vineri după-amiază, formația de Liga a III-a din Zăvoi s-a impus, în deplasare, în fața echipei pe care nu a reușit să o învingă, pe teren propriu, în precedentele două întâlniri: Vedița Colonești. 1-2 s-a terminat confruntarea din județul Olt. A fost o etapă bună pentru elevii lui Mangalagiu, care s-au distanțat la trei puncte față de principala urmăritoare, Cetatea Tr. Măgurele, formație care a plecat doar cu un punct de la Dăești.

La Colonești, Sebastian Ivan a realizat dubla pentru trupa de la poalele Capelei. A deschis scorul în minutul 19, după ce a trimis balonul peste portarul advers, ieșit la intercepție. Gazdele încercaseră să surprindă puțin mai înainte, dar Gherguș a avut o intervenție bună între buturi. Vâlcenii nu s-au bucurat prea mult de avantajul minim. Au fost egalați după o fază fixă, un corner. Voinescu a marcat pentru 1-1, în minutul 26. În minutul 33, „cobra” Ivan a ”mușcat” din nou. A marcat un gol de generic, după o preluare pe piept și un șut plasat. 1-2 a fost la pauză, la fel și la final. În partea secundă nu s-a mai schimbat tabela. La SCM a ieșit de la infirmerie Sîrbu. A revenit după accidentare și a jucat în ultimul sfert de oră.

”Cum am spus și data trecută, pentru noi e mai ușor în deplasare. Și cu Colonești, la ei avem două victorii, iar acasă, două egaluri. A fost o etapă bună. Și rezultatul din celălalt meci ne e favorabil, dar lupta continuă să fie strânsă. Trebuie să luăm fiecare etapă în parte, să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că ne așteaptă un alt meci dificil, iar în joc mai mult 15 puncte, adică foarte multe. Toți băieții au jucat bine, și Gherguș, Lăzărescu, Bărbuți și toți băieții. Transferurile pe care le-am făcut s-au dovedit, de asemenea, bune. Ne dorim ca echipa să continue tot așa. Importante sunt punctele. Altceva nu contează. Felicitări din nou băieților pentru atitudine! Ne dorim să reușim să legăm victoriile. Nu mă uit prea mult în seria celalaltă. Important e cum jucăm noi. Întâi să ajungem la barajul de promovare și apoi vedem. Dar, da, Câmpulung mi se pare echipa mai puternică din Seria a V-a, dovadă că s-a și distanțat în fruntea clasamentului”, a declarat Jean Turmacu, conducătorul din Zăvoi. În etapa viitoare, SCM întâlnește, în Zăvoi, vicelidera, pe Tr. Măgurele. Partida va avea loc vineri, de la ora 17.00.

Pentru SCM au evoluat la Colonești: Gherguș – Lăzărescu, Bărbuți, Lazăr, Georgescu, Ov. Popescu, Neagu, Pîrvu, Cruceru, Geantă, Ivan. Au mai intrat: Trașcă, M. Iordache, Turcu, Sîrbu și Tilioiu.

Articole Similare

Back to top button