Acasă Liga III Flacăra a arătat ca o echipă mare cu Roșiori! A revenit după...

Flacăra a arătat ca o echipă mare cu Roșiori! A revenit după ce a fost condusă și a obținut o victorie de moral în Liga a III-a

672
0

Sâmbătă după-amiază, Flacăra Horezu a primit vizita formației Sporting Roșiori în ultima etapă din turul Ligii a III-a. După trei înfrângeri consecutive, Narcis Enăchescu spera într-o revenire de orgoliu a elevilor săi, chiar dacă jucau în fața unei echipe cu pretenții la play-off, aflată pe locul 3 înaintea etapei. După prima jumătate a reprizei inaugurale, părea că se repetă scenariul din precedentele meciuri. Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, profitând de o neînțelegere în defensiva noastră. Sporea a strigat ”eu”, iar mingea a ajuns în poartă. Din fericire, această greșeală nu a turnat plumb în ghetele ”olarilor”, care au reușit să strângă rândurile și să încline jocul în favoarea lor. În minutul 28, Răzvan Dinu a provocat acordarea unei lovituri de pedeapsă. Radu Georgescu a egalat din punctul cu var (1-1). Gazdele au mai avut două ocazii mari, prin Dinu și Bîrzan, nevalorificate.

După pauză, Flacăra a preluat controlul. Două acțiuni personale au făcut diferența. La 10 minute de la reluare, Radu Bîrzan a trimis un șut imparabil, la colțul lung (2-1), apoi Radu Georgescu și-a trecut în cont ”dubla”, de această dată punctând elegant, din acțiune. Scor final: 3-1, iar Horezu revine pe linia de plutire. Are 11 puncte după prima parte a campionatului, obținute în urma a trei victorii și un egal. La fel ca și Alexandria, de exemplu, grupare cu pretenții la play-off.

”Olarii” încep returul pe terenul echipei din Slatina, formație care le-a administrat cea mai drastică înfrângere, dar care a arătat slăbiciuni ulterior, chiar și în aceatsă rundă, când a fost învinsă fără drept de apel, cu 3-0, de Craiova 2, în fața căreia Flacăra a pierdut greu, cu 1-0.

În partida cu Roșiori au jucat pentru Horezu: Sporea – Diaconescu, Vișan, Mihăilă, Comănescu, Dobre, Bîrzan, Nistor, I. Marian, Georgescu și Dinu. Au mai intrat: Kenneth, Dobrin, Burcea și Horumbă.