Editorial

Făcurăm… armată!

După douăsprezece etape grele, Ghecon Lăpuşata dă semne de revigorare fotbalistică prin victoria de vineri după amiază.
Intrată nepregătită (din toate punctele de vedere) în apriga bătălie a Ligii a III-a, cu un lot neomogen în care trebuia făcută simbioză între grupul vechi al celor care au dus greul promovării şi grupul nou al tinerilor veniţi pe filiera CSM Rm.Vâlcea, echipa a tot şchiopătat până acum două săptămâni, atunci când a obţinut prima victorie pe teren propriu.
În etapa a unsprezecea însă, a pierdut la scor (4-1) la Corabia, dar vineri a venit ziua primei victorii importante: 4-2 cu Armata Craiova, echipă din cvartetul fruntaş, candidată la promovare, care era singura formaţie neînvinsă până acum în seria noastră.
Rezultatul de vinerea trecută este unul dătător de speranţă (atenţie: mai este mult până… departe!), este unul care montează, psihic, excelent echipa pentru viitoarele confruntări.
Este meritul tuturor celor care au crezut că se poate, dar în primul rând al echipei şi al celor doi antrenori Cosmin Ursu şi Iulica Rosoaga.
Va fi greu de îndeplinit obiectivul salvării de la retrogradare dar nu imposibil!
Este obligaţia celor care răspund de destinele echipei, în primul rând a patronului ei, Dan Mazilu, de a fi aproape de ea tot timpul şi de a asigura liniştea financiară atât de necesară în orice colectiv.
Să salutăm în acelaşi timp şi victoria Oltchimului Rm.Vâlcea de vinerea trecută (ce multă nevoie avea de ea!) şi să le urăm ambelor echipe… baftă în continuare!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button