Fără categorieLiga VFotbal

„Englezii” au ratat şansa de a mai reduce din handicapul faţă de AS Bărbăteşti

alexie gabriel1ALX PORT VALE MATEEŞTI – MĂGURA SLĂTIOARA 0-0

ALX Port Vale Mateeşti s-a împiedicat surprinzător de Măgura Slătioara, în primul meci oficial din acest an şi a ratat astfel şansa să se apropie la doar patru puncte de lidera Seriei Nord din Liga a V-a, AS Bărbăteşti. Jucătorii primarului Valerian Alexie s-au întrecut în ratări, iar scorul a rămas alb până la final. „Din păcate, doi dintre jucătorii noştri de bază nici nu au putut să vină la meci. Ei lucrează la Sibiu şi au absentat din motive personale. Mă refer la fraţii Bogdan şi Ovidiu Chiţan, primul fiind chiar golgheterul echipei. Pe de altă parte, nici toate noile achiziţii nu s-au integrat perfect în angrenajul de joc.

Singurul care s-a ridicat la nivelul pretenţiilor este liberoul Bogdan Dobriţoiu, pe care l-am adus iarna aceasta de la Ştiinţa Grădiştea. Am fost mai slăbuţi la jumătatea terenului, acolo n-a mers jocul. Am ratat însă şi foarte mult, iar pregătirea fizică a fost precară. Asta e, trebuie să mergem mai departe, sper să ne revenim rapid după semi-eşecul de duminică”, a spus Gabriel Alexie, fratele primarului din Mateeşti.

Gabriel Alexie, reprezentant ALX Port Vale Mateeşti:
„Derbiul cu lidera Seriei Nord, din acest week-end, e decisiv pentru soarta noastră”

„Trebuia să mai recuperăm din handicapul faţă de lidera Seriei Nord în acest meci, dar n-am reuşit, iar acum ne aflăm la şase puncte de AS Bărbăteşti, pe care o vom înfrunta în week-end, în deplasare. Duelul e decisiv pentru soarta noastră, sperăm în primul rând să nu pierdem. Nu ne e frică de adversari. Dacă va fi o brigadă de arbitri corectă, cum ne şi dorim mereu la meciurile noastre, care să nu dicteze pe teren ce i se strigă de pe margine, sunt convins că va ieşi totul bine pentru noi. Şi în anii trecuţi, ne-am vândut mereu foarte greu pielea la Bărbăteşti. Chiar dacă ei erau mai mereu sus în clasament şi cam băteau pe oricine. Adversarii ştiu că au avut meciuri grele cu noi, întotdeauna, indiferent ce lot am avut la dispoziţie”, a încheiat reprezentantul echipei ALX Port Vale Mateeşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button