Fără categorieLiga VFotbal

Olteţul a „înghiţit” Oltul!

Nita_Marian_2016_02OLTUL IONEŞTI – OLTEŢUL 2014 BĂLCEŞTI 0-6

Echipa Olteţul 2014 Bălceşti s-a impus fără probleme în deplasarea de la Oltul Ioneşti, unde Marian Niţă & Co. au triumfat cu un scor de tenis (6-0). Trei jucători au reuşit câte o „dublă” în acest duel: Marius Popescu, Alin Manoloiu (alias „Litoru”) şi Mihai Florin. Ultimul dintre cei enumeraţi şi-a făcut astfel şi un frumos cadou cu prilejul zilei sale de naştere, pe care şi-a aniversat-o chiar duminica trecută. „O evoluţie foarte bună în această partidă a avut şi Vasile Andrei, un tânăr fotbalist care nu are decât 15 ani. Din păcate, am trecut şi printr-un moment neplăcut la Ioneşti, Viorel Merişanu, antrenorul nostru jucător, fiind pasibil de o fractură de piramidă nazală. Acesta a fost lovit cu capul în figură de un adversar şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Drăgăşani cu maşina aflată pe post de ambulanţă la teren. E o veste proastă pentru noi, aşteptăm verdictul medicilor. Viorel Merişanu va trebui să facă un control mai amănunţit şi la spitalul din Rm. Vâlcea”, a spus Marian Niţă.

După victoria de la Ioneşti, Olteţul 2014 Bălceşti a acumulat 31 de puncte, iar distanţa faţă de locul secund (ocupat acum de FC Băbeni II) este de doar cinci „lungimi”, ceea ce înseamnă că lupta pentru promovare este în continuare deschisă.

Fotbaliştii de la Olteţul au oferit flori femeilor din Bălceşti

Altfel, antrenorul-jucător al echipei Olteţul 2014 a ţinut să mai precizeze că, înainte de a face deplasarea la Ioneşti, toţi jucătorii au oferit flori femeilor din Bălceşti, acţiunea fiind des întâlnită la marile cluburi de fotbal. Marian Niţă a menţionat că sponsorul acţiunii a fost Florin Toşa, patronul firmei Toşa Net, care deţine un lanţ de magazine alimentare. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button