Fără categorieLiga IVFotbal

Derbiul de pe Valea Olăneştiului s-a încheiat nedecis

Florin OprescuSTEJARUL 2009 VLĂDEŞTI – VIITORUL PĂUŞEŞTI MĂGLAŞI 1-1

Ultimul derbi de pe Valea Olăneştiului din sezonul regulat, dintre Stejarul 2009 Vlădeşti şi Viitorul Păuşeşti Măglaşi s-a încheiat nedecis (1-1), un rezultat care nu a convenit niciuneia dintre echipe. Formaţia lui Claudiu Bolovan a condus cu 1-0 încă din prima repriză, printr-un gol marcat de Claudiu Buduroi, dar a fost egalată in extremis, în minutul 90. „Ghinion curat! Aşa ni s-a întâmplat şi la Mălaia, unde am fost egalaţi tot în minutul 90! Şi acum, am ratat din toate poziţiile, mingea parcă n-a vrut să intre în poartă, iar ocaziile s-au răzbunat.

Deşi adversarii au jucat în inferioritate numerică în repriza secundă, tot ei s-au motivat mai bine. Noi am fost cu ratările, iar ei cu golul! Jocul nu a prea mers poate şi pentru că am apelat la improvizaţii pe posturile de portar, atacant şi fundaş central”, a spus Florin Oprescu, preşedintele trupei din Păuşeşti Măglaşi.

Florin Oprescu, preşedinte Viitorul Păuşeşti Măglaşi:
„Calificarea în play-off-ul nu mai depinde acum doar de rezultatele noastre”

Oficialul de la Păuşeşti Măglaşi s-a declarat dezamăgit de faptul că, după această remiză, formaţia din comuna primarului Alexandru Dediu a pierdut un tempo important în lupta pentru play-off. „Nu ne ajută cu nimic acest punct câştigat, aveam nevoie de victorie pentru a-i prinde pe cei de la Foresta Mălaia! Cu acest gând am şi intrat pe teren, dar n-am avut noroc. În acest moment, ne aflăm la cinci puncte de Mălaia. Rivala noastră mai are două meciuri grele de jucat, cu AS Băile Olăneşti (care sper să ne ajute) şi cu Luncavăţul Popeşti. Teoretic, ei n-ar trebui să câştige mai mult de un punct din cele două jocuri, iar noi să câştigăm ambele meciuri pe care le mai avem de disputat, cu Viitorul 2012 Budeşti şi Sportul Genuneni. Dacă am fi la egalitate de puncte cu Foresta, noi vom urca în play-off, deoarece suntem superiori la rezultate directe: avem o victorie şi o remiză. Aşadar, prin prsima viitoarelor meciuri, am avea un program mai bun, dar ne-ar fi ajutat mai mult o victorie cu Vlădeşti, deoarece ar mai fi rămas doar trei puncte diferenţă faţă de Mălaia. Calificarea în play-off nu mai depinde doar de rezultatele noastre”, a precizat Oprescu, iar apoi a adăugat: „În următoarea etapă, vom înfrunta trupa din Budeşti, cu care am jucat un amical iarna aceasta. Ei au învins cu 6-0, dar noi n-am avut atunci tot lotul la dispoziţie, au fost doar vreo 2-3 inşi din echipa mare, restul fiind tineri lipsiţi de experienţă. Am încredere că alta va fi situaţia acum”. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button