Acasă Diverse Două echipe vâlcene participă în Liga Elitelor Under 15

Două echipe vâlcene participă în Liga Elitelor Under 15

391
0

Prima etapă a campionatului Under 15 de pe plan judeţean s-a încheiat. ISport Vâlcea, CSŞ Rm. Vâlcea şi FC Oltenia au câştigat seriile din care au făcut parte. Dintre ele, două s-au înscris în Liga Elitelor. Este vorba despre CSŞ Rm. Vâlcea, formaţie pregătită de Alin Pufu şi despre FC Oltenia, de a cărei pregătire se ocupă Adi Glăvan şi Ion Lazăr (”Mara””. Cele două formaţii vâlcene au fost repartizate În Seria a IX-a la nivel national, urmând a-şi măsura forţele cu Pandurii Tg. Jiu, Luceafărul Drobeta Tr. Severin şi Jiul Rovinari. Prima etapă este programată pentru duminică, 17 octombrie. FC Oltenia va juca, în deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, iar CSŞ Rm. Vâlcea va da piept tot cu o reprezentantă a Gorjului, Jiul Rovinari.

”Avem în echipa pe care am înscris-o în Liga Elitelor, după rezultatele de pe plan judeţean, copii cu un an mai mici, poate chiar şi doi. Vom întâlni adversari puternici în grupa a IX-a, dar asta ne şi dorim, să avem parte de jocuri tari, copiii să prindă experienţă. E altceva! Participăm într-o competiţie organizată de FRF, sunt alte condiţii, deplasări în afara judeţului, arbitri din afară, trebuie să avem Ambulanţă la meciuri. Vor fi costuri semnificative, dar clubul ne va ajuta să facem faţă”, a spus Ion lazar, cu privire la participarea Olteniei în Liga Elitelor.
Aceleaşi aşteptări le are şi profesorul Alin Pufu de la această competiţie: ”Ne-au plecat mulţi copii, grupa a fost descompletată, am pierdut jumătate din lot, dar am căutat să promovăm juniori din rândul celor mai mici. Eu cred că vom face faţă la acest nivel”.