Acasă Auto-Moto Audi va oferi RS 3 Sportback în versiunea Plus cu 360 CP

Audi va oferi RS 3 Sportback în versiunea Plus cu 360 CP

301
0

audi rs3 sportO nouă versiune şi mai multă putere de la Audi. Marca premium din Ingolstadt pregăteşte un model mai rapid şi viguros decât RS 3. Denumit RS 3 Plus Sportback, modelul va avea 360 CP şi va sosi în mai 2012.
Audi se recomandă ca o marcă premium sportivă. Cu mici excepţii, aproape fiecare model cu patru inele are propria versiune cu caracter dinamic accentuat. Clienţii care nu sunt mulţimiţi de sportivele S pot face o alegere mai înţeleaptă: gama RS. Germanii s-au întrebat ce se întâmplă dacă nici RS nu poate satisface apetitul pentru adrenalină şi au găsit răspunsul: RS Plus.
Şi pentru că Audi vrea să aibă ultimul cuvânt, RS Plus va constitui vârful icebergului prin prisma dotărilor şi performanţelor.
Plus va aduce un pachet de elemente interesante, asezonate actualului RS 3 Sportback, unul din cele mai complete automobile compacte din lume.
Prin aceiaşi versiune de top, Audi vrea să se ridice deasupra rivalului BMW Seria 1 M Coupe la nivelul dinamismului şi puterii.  RS3 beneficiază de un motor de 340 CP şi 450 Nm, un propulsor sprinten şi deloc exagerat pentru un vehicul dedicat familiştilor care nu-i interesează preţul carburanţior la pompă.

Sursa: www.autopassione.ro