Liga II

Arieşul Turda vine la Vâlcea

* în primul meci pe care îl va disputa în faţa propriilor suporteri – sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 11.00 – CSM va înfrunta una dintre principalele adversare în lupta pentru evitarea retrogradării

Sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 11.00, în prima partidă pe care o va disputa în faţa propriilor suporteri, CSM Rm. Vâlcea va întâlni echipa Arieşul Turda. Meciul este destul de important pentru „municipali”, în condiţiile în care ardelenii reprezintă una dintre grupările care se bat de asemenea pentru salvarea de la retrogradare.

„Fiecare punct câştigat contează!”

„Toate meciurile sunt decisive pentru noi, contează fiecare punct pus în joc, şi de aceea trebuie să ne batem mereu pentru victorie. Din punctul meu de vedere, important e ca toţi aceşti tineri jucători să crească în valoare, dar e posibil să mai pierdem multe meciuri, poate chiar şi la diferenţe de scor mai mari. Din păcate, nesiguranţa de la club, unde nu se ştie dacă vor fi bani suficienţi pentru a termina campionatul, nu e benefică pentru jucători. Însă, modul exemplar cum s-au pregătit în vară şi disciplina pe care au arătat-o în meciurile amicale, pe care am văzut că au început s-o respecte, bineînţeles în limita valorii individuale pe care o are fiecare jucător, cred că va începe la un moment dat să-şi spună cuvântul”, ne-a precizat antrenorul CSM-ului, Dumitru Teleşpan, înaintea duelului cu Arieşul Turda.

Pampea şi Bier, rivalii CSM-ului

În prezent, pentru echipa ardeleană – antrenată de Marcel Rusu şi Viorel Pintilie – evoluează doi dintre fotbaliştii care au trecut şi prin Zăvoi în ultimele sezoane. Este vorba de portarul Florin Pampea (ajuns acum la vârsta de 35 de ani) şi de fundaşul Tiberiu Bier – ambii făcând parte din echipa vâlceană care a pierdut celebrul meci pentru promovare în Liga I de la Baia Mare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button