Liga II

Dandea şi Vişa n-au fost apţi de joc în Bănie

* cei doi fotbalişti sunt accidentaţi şi ar putea rata inclusiv meciul cu Arieşul Turda, care va avea loc la finele acestei săptămâni

În partida de la Craiova, antrenorul Dumitru Teleşpan nu a putut conta pe serviciile jucătorilor Adrian Dandea şi Bogdan Vişa, fotbalişti de bază în echipa vâlceană în meciurile de pregătire din pauza competiţională. Cei doi au absentat din pricina unor accidentări, iar tehnicianul CSM-ului nu este încă sigur dacă aceştia se vor afla pe teren nici în meciul cu Arieşul Turda, din runda secundă a campionatului. „Ambii sunt accidentaţi şi e posibil să nu se refacă nici până sâmbătă, 4 septembrie, atunci când e programat duelul cu Arieşul Turda. Din păcate, amândoi au acuzat perioada grea de pregătire din această vară, când din pricina lotului subţire pe care îl avem au fost nevoiţi să intre pe teren deşi nu se aflau întotdeauna în plenitudinea forţelor. Nici nu ne puteam aştepta la altceva atâta timp cât echipa a rămas fără medic, fără maseur, fără vitaminizarea necesară fotbaliştilor de performanţă”, a spus Teleşpan.

Bosniacul Kutlacik şi Popescu n-au fost încă legitimaţi

CSM Rm. Vâlcea a început noul sezon cu o echipă radical schimbată faţă de cea din campionatul precedent. Lista jucătorilor care au plecat din Zăvoi în această vară este foarte lungă, însă la capitolul achiziţii formaţia vâlceană are foarte puţine nume noi în lot: Văidean (de la Nitramonia Făgăraş), Geantă (Şcoala de Fotbal Ardealul) şi  Anghel (un mijlocaş de 23 de ani care poate evolua pe ambele părţi ale terenului, provenit de la Portul Constanţa). Altfel, la CSM au revenit şi trei dintre fotbaliştii care au evoluat în sezonul trecut, sub formă de împrumut, la echipa FC Ghecon Lăpuşata, în Liga a III-a: portarul Alexandru Neagoe, fundaşul Chiripuş şi atacantul Ioan Bălţăţeanu. Din păcate, încă nu au fost legitimaţi la formaţia din Zăvoi doi dintre jucătorii pe care antrenorul Dumitru Teleşpan spera să conteze la Craiova: bosniacul Kutlacik şi Popescu, ultimul fiind un mijlocaş în vârstă de 22 de ani, provenit de la Liberty Salonta, care joacă mai mult pe axul central, dar care urcă adesea şi în ofensivă.

Florin Pârvu a semnat, Petre Goge nu!
* fotbalistul care s-a aflat câteva săptămâni în probe, în această vară, la Oţelul Galaţi şi-ar dori un salariu mai mare decât cel pe care oficialii vâlceni i l-au propus

Aşa cum se cunoaşte, în condiţiile în care se aflau la finalul perioadei de juniorat, jucătorii Florin Pârvu şi Petre Goge erau obligaţi să semneze prelungirea contractului cu CSM, în caz contrar urmând a fi suspendaţi. Până la startul sezonului, doar Pârvu a decis să parafeze înţelegerea cu gruparea din Zăvoi, motiv pentru care a şi fost trimis în teren de antrenorul Dumitru Teleşpan în meciul cu Gaz Metan CFR Craiova din runda inaugurală a campionatului. Din câte se pare, Goge – care s-a aflat câteva săptămâni în probe, în această vară, la Oţelul Galaţi – încă nu este dispus să dea cu subsemnatul pe un nou contract, deoarece solicită un salariu mai mare decât cel pe care oficialii vâlceni i l-au propus.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button