Fără categorieLiga IVFotbal

Adi Glăvan & Co. vor să se reabiliteze după eşecul din runda precedentă

Glavan_Adrian_2016_02Topologul Galicea a pierdut derbiul cu Luncavăţul Popeşti (1-3), iar trupa antrenată de Adi Glăvan are acum orgoliul rănit. Galicenii vor încerca „să-şi spele păcatele” la finele acestei săptămâni, când vor înfrunta, în deplasare, pe Stejarul 2009 Vlădeşti. Acesta va fi ultimul meci din sezonul regulat pentru lidera Seriei Nord din Liga a IV-a. Motivul? AS Pietrari, adversara din ultima rundă, s-a retras între timp din campionat, aşa că Topologul va bifa o victorie la „masa verde”, cu scorul de 3-0.
Mai mult decât atât, conform „ţintarului” stabilit deja de AJF Vâlcea, fotbaliştii galiceni nu vor juca nici în prima rundă din play-off. Adi Glăvan a afirmat că va încerca să umple pauza cu un program de antrenamente adecvat, dar şi cu meciuri amicale. „Se pare că nu vom mai juca în ultima etapă, cu AS Pietrari.

La această pauză se adaugă şi prima rundă din play-off, când, conform programului AJF, vom sta. Va trebui să completăm perioada de inactivitate cu meciuri amicale. Pe undeva, e mai bine că vom sta în runda inaugurală a play-off-ului, deoarece vom juca în ultimele etape. E mai avantajos să stăm la început, decât la final!”, a precizat Adi Glăvan, antrenorul-jucător al formaţiei Topologul Galicea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button