Fără categorieLiga 6Fotbal

Primarul Bărzăgeanu apreciază rezultatele fotbaliştilor de la AS Mihăeşti

Barzageanu Constantin (2)* alesul PNL a avut cuvinte de laudă atât pentru seniori, cât şi pentru juniorii A1

Primarul Constantin Bărzăgeanu este satisfăcut de rezultatele echipei AS Mihăeşti, care în acest moment ocupă locul 5 în Superligă. Alesul PNL spune că parcursul de până acum este unul admirabil, iar pentru acest lucru a ţinut să-i laude pe jucători. „Sunt mulţumit de rezultate, care sunt clar peste aşteptări! Noi nu ne-am propus un obiectiv prea îndrăzneţ în acest sezon. Doar să nu retrogradăm şi nimic mai mult, iar asta deoarece nu avem forţa financiară a altor formaţii din Superligă! Le-am spus şi jucătorilor, eu nu pot să-i ajut din primărie cu salarii!

Pot doar să le achit taxele către AJF, din bugetul local, iar din propriul buzunar pot să le ofer câte o masă după antrenamente şi după meciuri. Atât, şi nimic mai mult! Ei au înţeles asta, iar lucrurile decurg bine”, a subliniat Bărzăgeanu.
„Dacă pe viitor ne vom dori mai mult, adică promovarea într-o ligă superioară, atunci se va schimba situaţia! Pentru a suplimenta bugetul echipei de fotbal, ne-am putea gândi la a introduce o taxă de cultură şi sport, pentru toate societăţile comerciale care îşi desfăşoară activitatea pe raza comunei. Asta pe lângă faptul că vom încerca să mai atragem şi câţiva sponsori potenţi din punct de vedere financiar, din localitate sau din altă parte. Încă nu poate fi însă vorba de aşa ceva, dar nu se ştie niciodată ce se va întâmpla pe viitor”, a mai adăugat primarul din Mihăeşti.

„Progresul juniorilor A1 este unul senzaţional! În sezonul trecut, am încasat vreo 200 de goluri şi am bătut doar de vreo 3-4 ori, iar acum avem şanse pentru play-off!”

Pe de altă parte, Constantin Bărzăgeanu a aprecizat şi rezultatele juniorilor A1 de la AS Mihăeşti, care după 11 etape ocupă locul 3 în Seria Nord din Campionatul Judeţean, cu şanse mari de a accede în play-off. „Tinerii noştri fotbalişti au crescut în valoare, poate şi pentru că acum ne ocupăm mai serios de ei. Astfel, progresul celor mici s-a văzut de când sunt antrenaţi de un fost jucător al echipei, Nicu Vulcan, care i-a pregătit pe seniori până anul trecut, împreună cu Marinel Mazilu. De altfel, Nicu Vulcan a pus umărul inclusiv la reînfiinţarea echipei, în urmă cu patru ani. El a făcut antrenamente în continuu cu copiii, săptămână de săptămână, pe terenul sintetic din centrul comunei, iar această pregătire s-a simţit. Consider că progresul este unul senzaţional, din moment ce, în sezonul trecut, am încasat vreo 200 de goluri şi am bătut doar de vreo 3-4 ori. Anul acesta, situaţia e cu totul alta, avem şanse reale inclusiv la calificarea în play-off, adică între primele opt echipe ale Vâlcii. Nu am adus niciun jucător nou faţă de anul trecut, cei care au fost în lot au crescut singuri în valoare, prin antrenamente. Vulcan e puţin mai dur decât fostul nostru antrenor, iar rezultatele s-au văzut. Probabil că pe unii dintre cei tineri, care sunt şi mai talentaţi, îi vom folosi pe viitor la echipa mare, când unii dintre seniori au probleme şi nu pot veni la meciuri. În perioada următoare, voi încerca să dotez echipa şi cu un nou set de echipamente sportive, prin sponsorizări din partea unor oameni de bună credinţă, care sunt dispuşi să ne ajute. Asta ca un premiu pentru cei mici, care au avut o comportare foarte bună în prima parte a sezonului”, a concluzionat Bărzăgeanu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button