Fără categorieLiga IVFotbal

Florea Udrea, dezamăgit că Topologul Galicea a ratat şansa de a decide titlul în Seria Nord

florea udrea viceprimar comuna galicea* după eşecul de pe teren propriu cu Luncavăţul Popeşti (1-3), de la finele săptămânii trecute

Viceprimarul din Galicea, Florea Udrea, fondatorul şi coordonatorul echipei de fotbal Topologul, nu este deloc mulţumit de startul pe care trupa pregătită de Adi Glăvan l-a avut în 2016. Astfel, după înfrângerea cu Voinţa Orleşti, din Cupa României (2-5, după prelungiri, la finele timpului regulamentar de joc scorul fiind egal, 2-2), a urmat un nou eşec. Duminica trecută, galicenii au pierdut duelul cu Luncavăţul Popeşti (1-3), iar în urma acestui rezultat lupta pentru supremaţie în Seria Nord din Liga a IV-a s-a „ascuţit”.

„Jucătorii nu m-au convins deloc, nici la meciul din Cupa României, nici în campionat. Ce-i drept, cu Voinţa Orleşti (care în acest moment consider că este una de primele cinci locuri în Superligă, după achiziţiile din iarnă), ne-a lipsit şi norocul! Astfel, am dominat 90 la sută din repriza secundă, când puteam să câştigăm noi cu 5-2, nu adversarii, dar ne-a lipsit şansa”, a subliniat Udrea.
„Cât despre meciul cu Luncavăţul Popeşti, acela era unul la finele căruia se putea şti, în proporţie de 70 la sută, cine va termina pe locul 1 şi cine va încheia campionatul pe 2, de aceea îmi extrem de de rău că nu l-am câştigat. Până şi o remiză era un dezastru pentru noi, darămite un eşec! Am sperat că nu vom suferi două înfrângeri la rând, iar acum sunt foarte supărat. Mai ales că am cedat un nou meci pe teren propriu, care s-a întâmplat să fie şi împotriva unei rivale de teapa Popeştiului”, a adăugat viceprimarul din Galicea.

„În meciurile care mai sunt de disputat până la final, vreau să ne adjudecăm mai multe puncte decât adversarele noastre”

În pofida eşecului cu Luncavăţul Popeşti, Florea Udrea are însă încredere în continuare că Topologul va termina totuşi campionatul pe locul 1, chiar dacă situaţia s-a mai complicat puţin. „Mă aştept ca în meciurile pe care le mai avem de disputat, în sezonul regulat şi în play-off, să ne adjudecăm mai multe puncte decât adversarele noastre. La final, vreau ca diferenţa să fie cât mai mare faţă de locul secund şi de celelalte rivale”, a mai menţionat Udrea.
Viceprimarul din Galicea speră că revirimentul va începe odată cu meciul de la sfârşitul săptămânii, când Adi Glăvan & Co. vor juca în deplasare, la Stejarul 2009 Vlădeşti. „Din câte se pare, Stejarul nu mai are aceeaşi forţă ca în tur, deoarece au plecat câţiva jucători în pauza de iarnă, dar nu trebuie să ne bazăm doar pe acest lucru, dacă vrem să învingem. De altfel, pe mine nu m-a interesat niciodată ce se întâmplă la celelealte echipe şi la câte puncte se află de noi. Ci m-a interesat doar ca Topologul Galicea să practice un joc foarte frumos şi să fie atmosfera bună în lot, acestea fiind condiţiile de bază pentru a ne impune în toate meciurile”, a încheiat Florea Udrea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button