Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Deşi oficialii se bat cu pumnii în piept că echipa lor este cea mai tare din Vâlcea şi anunţă – chipurile! – că desfiinţează trupa dacă nu ajung anul acesta în Liga a III-a, Hidroelectra nu mai are nici o şansă de a ajunge în eşalonul superior. Asta pentru că – aşa cum se aude prin târg – gruparea din nordul Râmnicului ar fi vândut deja meciul de baraj celor de la Jiul Rovinari. „De la aflarea veştii că vor întâlni campioana judeţului nostru în meciul de baraj, oficialii gorjeni au şi intrat în «cantonament» pe la Vâlcea şi au rezolvat imediat problema legată de promovare”, ne-a confirmat o sursă din cadrul AJF.

Din păcate, aşa înţeleg unii să-şi bată joc de fotbalul vâlcean, care va rămâne în continuare deficitar la capitolul echipe de Liga a III-a, fiind în continuare cel mai slab reprezentat din toată România la nivelul ligilor naţionale, cu doar două echipe: CSM şi FC Oltchim. „Păi, de ce ne mai miră această situaţie? La ce preşedinte avem la AJF, nu cred că s-a aşteptat cineva să se întâmple altfel”, ne-a spus amuzat un om de fotbal. Singura oportunitate pentru Vâlcea de a mai avea o echipă în Liga a III-a ar fi ca Dinamo Horezu să cumpere un loc în acest eşalon, lucru aproape sigur.

• De valoarea marii echipe Hidroelectra, condusă de oameni „cu stea în frunte”, ne-am convins chiar şi săptămâna trecută. Gurile rele afirmă că s-a intervenit până şi în meciul cu Energia Malaia, astfel încât lidera actuală a Ligii a IV-a să nu-şi compromită şansele de a juca barajul şi de a da cu piciorul unei înţelegeri pe care-au avut-o cu gorjenii. Cel puţin trei jucători de la Malaia au jucat pe fals, pentru a-i ajuta pe elevii lui Giurcă să învingă şi să nu compromită înţelegerea cu Jiul Rovinari, echipă care vrea Hidroelectra la baraj pentru a fi sigură de promovarea în Liga a III-a.

• O jucătoare de la CET Govora ar putea părăsi în această vară echipa vâlceană, iar viitoarea destinaţie a acesteia va fi tocmai adversara din duelul pentru locurile 5-6, „U” Cluj-Napoca.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button