Acasă Liga V Gheorghe Andreescu, dezamăgit de înfrângerea neaşteptată

Gheorghe Andreescu, dezamăgit de înfrângerea neaşteptată

83
0

Viitorul Călimăneşti – FCO Brezoi 2-3

Juniorii de la Viitorul Călimăneşti, antrenaţi de Gheorghe Alexandrescu au trecut in extremis pe lângă o nouă victorie, după ce în etapa precedentă s-au impus cu 4-1 contra celor de la Lotru Voineasa. Deşi au pierdut cu 3-2, în partida de pe teren propriu cu FCO Brezoi, antrenorul ne-a declarat că îşi putea adjudeca lejer cele trei puncte, dar unele greşeli ale portarului i-au făcut să piardă partida. „Ultimul gol l-am încasat integral pe seama portarului, care a fost imprudent, a scăpat balonul din mână şi un adversar i l-a furat şi a înscris. Croitoru şi Cheran au fost cei care-au marcat pentru noi. Deşi pot spune că am dominat partida, imprudenţa portarului a făcut de aşa natură ca meciul să fie pierdut şi să terminăm fără victorie.

A vrut să prindă «coţofana» şi i-a scăpat! Cu excepţia acestei erori, nu am nimic să le reproşez băieţilor. Au dovedit permanent că sunt serioşi, iar fiecare meci în parte le dă mai multe încredere. Sunt deocamdată tineri, mai ai mult de muncă, dar sunt mulţumit că măcar dau totul pe teren şi sunt competitivi”, a spus antrenorul Gheorghe Andreescu.
În etapa din această săptămână, echipa lui Gheorghe Andreescu se va deplasa la Perişani, unde va susţine un alt meci dificil, contra celor de la Posada. „Mergem să câştigăm. Am toate posturile acoperite. Nu am probleme în privinţa valorii lotului. Sper ca până la finele campionatului să fim printre primele cinci locuri. Sunt convins că băieţii mei vor face în continuare meciuri foarte. Nu am nimic ce să le reproşez. Sunt conştient că am un lot valoros şi sper ca sâmbătă să trecem uşor peste cei de la Posada”, a mai spus antrenorul de la Viitorul Călimăneşti.
Lucian CORNECI