Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

135
0

• Preşedintele unei echipe afiliate la AJF Vâlcea a solicitat conducerii acestei instituţii ca vineri, 14 martie, ora 15.00, când se încheie perioada de transferări din fotbalul judeţean, să fie prezentat presei registrul special în care sunt înregistrate „tranzacţiile” de jucători, pentru ca nimeni din instituţie să nu mai facă transferuri după această dată. Şeful unei comisii din cadrul AJF a luat foc şi nu a fost acord cu propunerea.

• Un ziarist alimentează zvonul că o victorie a nemţoaicelor de la FC Nurnberg în deplasarea de la Togliatti ar fi premiată cu aducerea lui Herbert Muller la Vâlcea. Se speră că tehnicianul de origine română îşi va motiva altfel elevele, iar handbalistele de la Oltchim vor beneficia de o calificare in extremis în semifinalele Ligii Campionilor. Totuşi, jucătoarele lui Tadici nu trebuie să stea doar cu gândul la un rezultat bun pentru Nurnberg. Se aude că Lada ar urma să premize echipa din Gyor dacă nu va pierde la Vâlcea.

• După evoluţiile foarte bune avute în tricoul echipei CET Govora, baschetbalista Florina Diaconu se află pe picior de plecare de la gruparea vâlceană. Posibila destinaţie a celei mai valoroase jucătoare pe care antrenorul Mihai Toma a avut-o la dispoziţie în acest sezon ar putea fi Alexandria. Oficialii clubului teleormănean au gânduri mari pentru viitorul campionat iar pentru a-şi asigura serviciile Florinei Diaconu sunt gata să-i ofere acesteia un contract superior din punct de vedere financiar celui de la CET Govora.