Liga II

Bilanţ pozitiv după cantonamentul din Turcia

Cinci meciuri au jucat „municipalii” în cantonamentul din Turcia, iar bilanţul este unul pozitiv: patru victorii şi un eşec. Pe rând, naţionala de tineret a Belarusului, echipa de ligă secundă din Rusia, Kuban Krasnodar, cea de ligă secundă din Ucraina, Dnester Ovidiopol, precum şi FC Astana, din Kazahstan, au trebuit să se recunoască învinse în faţa „municipalilor” pregătiţi de Bondrea şi Teleşpan.

Înfrânţi de campioana Ungariei

De departe, cel mai important meci disputat în Antalya a fost cel împotriva grupării maghiare Debrecen, nimeni alta decât campioana en-titre a Ungariei, dar aflată la finele turului pe locul 3 în clasament.

Echipa vâlceană a făcut o primă repriză excelentă, a înscris un gol prin brazilianul Robson (care-a recuperat o minge la 25 de metri de buturile adverse şi l-a învins pe portarul ungur cu un şut puternic), a mai ratat alte două ocazii, dar n-a reuşit să păstreze acelaşi ritm şi-n partea secundă. La pauză a fost totuşi 1-1, pentru că maghiarii au egalat după o degajare greşită a fundaşului central Bogdan Vişa. În al doilea mitan, Debrecen şi-a concretizat diferenţa de valoare şi-a învins cu 2-1, golul victoriei fiind înscris în minutul 73. În acest meci, Bondrea i-a trimis în primul „11” pe Bălăeţ – Pasăre, Vişa, Dandea, Vlad – Voicu, Dedu, Larie, Popescu – Robson, Boroiban. Ulterior, pe parcursul celor 90 de minute au mai fost folosiţi şi ceilalţi fotbalişti din lot, Râmniceanu, Băiţa, Cercel, Grigoruţă, Onofrei, Vlăduţi, Vintilescu, Vidakovic, dar nu şi Grădinar sau Vătavu, ambii accidentaţi.

Brazilianul Robson, golgheter

Nouă goluri au înscris „municipalii” lui Marian Bondrea în cele cinci partide amicale disputate în Turcia. Cel mai prolific jucător vâlcean a fost brazilianul Luiz Robson, care şi-a trecut în cont patru goluri. În rest, pe lista marcatorilor au mai apărut Sg. Popescu, Boroiban, Vintilescu, Voicu şi Vidakovic.
Rezultatele CSM-ului în Antalya:
CSM – Belarus (tineret) 1-0 (gol Sg. Popescu)
CSM – Kuban Krasnodar 2-1 (goluri Robson 2)
CSM – Dnester Ovidiopol 2-1 (goluri Boroiban, Vintilescu)
CSM – Debrecen 1-2 (gol Robson)
CSM – FC Astana 3-1 (goluri Voicu, Robson, Vidakovic)
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button