Diverse

Triunghiular cu multe goluri la Pietrari

Trupa preşedintelui Tibi Preda s-a reunit la finele săptămânii trecute şi a disputat deja două partide de verificare pe teren propriu în compania unor adversari mai bine cotaţi. Astfel, la Pietrari au fost invitate echipele FC Băbeni (grupare cu şanse reale de câştigare a uneia din seriile Ligii a V-a) şi FC Govora (echipă din Liga a IV-a). Rezultatele înregistrate în triunghiularul de la Pietrari nu a contat, însă cele trei echipe au căutat să pună accent pe ofensivă şi să marcheze cât mai multe goluri. În primul joc AS Pietrari a dispus cu 4-2 de FC Băbeni, tinerilor jucători antrenaţi de Eugen Roşu cerându-li-se mai mult să paseze mingea şi să-şi lege relaţiile de joc, în detrimentul unui rezultat ce nu contează în nici un clasament.

Aşa se face că şi cea de-a doua partidă susţinută de băbenari a fost pierdută. FC Govora s-a impus cu 2-0, dar şi de această dată pe învinşi nu i-a interesat scorul. Prin urmare meciul dintre AS Pietrari şi FC Govora a căpătat conotaţia unei „finale a turneului”, fiecare echipă dorind să obţină un nou succes. N-au reuşit, dar nici n-au pierdut, pentru că scorul a fost egal, 3-3. Cum în joc nu era pus nici un premiu şi nu era vorba de desemnarea vreunei câştigătoare, n-au existat nici prelungiri, nici lovituri de departajare.

Se poate pune de o colaborare Govora – Pietrari

Preşedintele echipei FC Govora a fost încântat de buna organizare de la Pietrari şi a ţinut să-l felicite pe omologul său Tibi Preda. „Se vede că acolo sunt oameni serioşi şi că au susţinerea necesară performanţei. Noi ne-am prezentat fără prea multe rezerve şi cu o echipă improvizată în apărare, fiind interesaţi mai mult de ofensivă. Atacul a mers bine. Puteam chiar câştiga cu AS Pietrari, dar am fost egalaţi în chiar ultimul minut de joc. Pe viitor sper să mai jucăm cu trupa lui Preda, iar colaborarea cu această echipă ar putea fi extinsă. Un prim pas ar putea fi să transferăm unu-doi jucători de la Pietrari la Govora, până în vară, pentru a avea şi aceştia posibilitatea de a se confrunta cu un fotbal mult mai puternic, aşa cum e în Liga a IV-a” – a spus Mihai Ciobanu
La rândul său Tibi Preda este convins că prin implicarea autorităţilor şi noilor sponsori, Florin Stoica şi Marian Bercu, echipa AS Pietrari ar putea să redevină una de temut şi să se claseze până la finele campionatului în apropierea podiumului seriei.
Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button