Acasă Liga III Deaconescu, mulţumit doar pe jumătate de ce a realizat la Oltchim

Deaconescu, mulţumit doar pe jumătate de ce a realizat la Oltchim

98
0

În debutul acestui sezon antrenorul Marian Deaconescu a beneficiat de o nouă şansă din partea conducerii FC Oltchim care a decis să-l numească din nou antrenor principal la echipa de Liga a III-a. A fost mai greu începutul, a avut emoţii, însă evoluţia echipei i-a dat încredere că obiectivul trasat, locurile 1-4, poate fi îndeplinit. Deaconescu ne-a spus care-ar fi, în opinia sa, plusurile şi lucrurile mai puţin bune, sesizate pe parcursul acestui tur de campionat: „Mă aşteptam la mai mult, în special de la meciurile din deplasare. Trebuia să câştigăm cel puţin două jocuri pentru a nu avea griji în retur când vom fi nevoiţi să dăm piept cu echipele tari, din fruntea clasamentului, chiar pe teren propriu.

Sper totuşi să ne îndeplinim obiectivul, adică să ne clasăm la final pe unul dintre locurile 1-4. Diferenţa faţă de formaţiile care ne depăşesc în clasament în acest moment nu e mare, aşa că putem recupera. Au fost probleme şi pentru că a cam scârţăit atacul. De cele mai multe ori a trebuit să vină fundaşii să dea goluri. Preda e golgheter-ul echipei, însă acesta e urmat de Marinescu şi Bărbuţ. Trebuie lucrat mai mult la ofensivă pentru a remedia problemele. Poate vor veni şi alţi jucători în această pauză, aşa că vom avea variante. E bine că nimeni nu şi-a exprimat până acum dorinţa să plece. Eventual vor veni jucători, după cum spuneam. Poate din Liga a IV-a sau de la CSM. Vom vedea la ce jucători renunţă cei de acolo. E important să fie localnici, pentru că nu ştiu dacă noi am putea să le suportăm şi cheltuielile de cazare. Revenind la prestaţia echipei din acest tur de campionat, mă pot declara mulţumit de evoluţia juniorilor. Nu s-a simţit diferenţa pe teren între ei şi ceilalţi. Cred că ăsta e un lucru bun. Sper să crească în valoare şi în retur. Au debutat până acum, i-am promovat de la juniori, pe Amza, Radu, Popa, Vasile şi Dănuleţ. Acesta este un lucru pozitiv. Formăm o echipă tânără, de perspectivă”.

Antrenamentele până pe  20 decembrie
• reunirea va avea loc pe 10 ianuarie

Faptul că Federaţia Română de Fotbal a decis ca cele două meciuri din retur programate pentru acest an să nu se mai dispute, nu i-a determinat pe jucătorii Oltchim-ului să intre în vacanţă. Antrenorul Marian Deaconescu a decis ca până pe 20 decembrie să continue pregătirea. Nu este una la fel de intensă ca şi cea din timpul campionatului. Sunt antrenamente mai uşoare, de menţinere. La sfârşitul acestei perioade este posibil ca jucătorii să aibă parte şi de o surpriză, să li se organizeze un banchet de sfârşit de an. Apoi, după 20 decembrie, „chimiştii” vor intra în vacanţă, urmând a se întoarce la stadion pe 10 ianuarie. Îşi vor reintra uşor în formă până pe 20 ianuarie când este preconizat a începe cantonamentul de iarnă, locaţia urmând a fi stabilită de conducerea clubului.