Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Mai mulţi antrenori vâlceni îşi făceau planuri zilele trecute pentru a ocupa funcţia de antrenor secund la echipa din Zăvoi. Bondrea anunţase că încă nu şi-a găsit colaboratorul, iar cârcotaşii le-au găsit imediat de lucru unor tehnicieni deloc obişnuiţi cu aerul înalt al Ligii Secunde. Bondrea le-a dat însă peste nas tuturor şi l-a păstrat în continuare ca secund pe Mitică Teleşpan.

• Idila dintre fotbalistul Petre Budean şi baschetbalista Laura Bocoş tinde să devină o iubire imposibilă. Şi nu pentru că altcineva şi-ar fi băgat coada în relaţia lor, ci din cauza oficialilor de la CSM, care, după venirea ca antrenor a lui Marian Bondrea, vor să renunţe la serviciile fotbalistului. Cum Laura Bocoş a semnat deja prelungirea contractului cu încă un sezon, urmând să joace în continuare pentru CET Govora, este interesant de văzut care va fi viitoarea destinaţie a fotbalistului. Pentru a rămâne alături de iubită, s-a avansat deja ideea ca Budean să se transfere în curtea rivalei FC Oltchim.

• Mai mulţi oameni de fotbal din comuna Nicolae Bălcescu, doresc ca echipa fanion a localităţii, Toplogul, să joace în continuare în Liga a IV-a. Printre susţinătorii acestei idei se numără şi primarul Oprea, care nu vrea să piardă echipa. Edilul din N. Bălcescu este hotărât să înceapă cât mai curând negocierile cu Vali Badea, sponsorul de până acum al grupării, pentru a prelua echipa, astfel încât fotbalul din comună să nu se afunde iarăşi în anonimatul Ligii a V-a.

• Câţiva oameni de fotbal originari din Goleşti vor să iniţieze un amplu proiect pentru amenajarea în comună a unei baze sportive. Nu este vorba în nici un caz despre cea existentă deja şi nici despre implicarea primăriei locale, despre care se cunoaşte deja că a lăsat de izbelişte fotbalul şi echipa Unirea Tricolorul. Toată lucrarea urmează să fie sponsorizată de o puternică firmă patronată de un om de afaceri care provine din Goleşti.

• Primarul comunei Popeşti, Constantin Şerban, îşi face de mai mult timp planuri pentru un viitor de aur echipei Luncavăţul. După demararea lucrărilor de modernizare a bazei sportive din localitate, Şerban a trecut la fapte şi-n ceea ce priveşte pregătirea echipei pe care-o susţine. Recent, se aude că edilul a reuşit să dea „lovitura” pe piaţa transferurilor, reuşind să-l convingă pe reputatul tehnician Vasile Grosu să preia frâiele echipei Luncavăţul.

• Mutările din fotbalul judeţean în această pauză competiţională, au darul să surprindă şi nu prea. Astfel, se vehiculează că Iustin Croitoru, nimeni altul decât fostul secretar general al AJF din era Persu, însţit de unul dintre fraţii Pufu ar urma să fie piesele de bază ale echipei Viitorul Rm. Vâlcea, pe care Vali Chiriac a anunţat că o va prelua din această vară de la Dobrin Ionescu.

• La Mateeşti se pun bazele unei colaborări fructuoase pentru destinele fotbalului din localitate. Un investitor străin s-a arătat interesat să sprijine echipa ALX, gruparea din comuna primarului Stănişor urmând să aibă ca obiectiv, şi în viitor, accederea în Liga a IV-a. În cazul în care se va ajunge la o înţelegere, investitorul îşi doreşte ca ALX Mateeşti să facă încă din această vară saltul în elita fotbalului judeţean, prin preluarea locului unei alte echipe.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button