Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Câţiva jucători ai Unirii Tricolorul Goleşti, nemulţumiţi pe lipsa de interes a primarului Gheorghe Şerban pentru fotbal, sunt foarte preocupaţi de ceva timp pentru a contracara laudele cu care acesta s-a auto-gratulat într-un ziar local, cum că echipa din comună primeşte un sprijin însemnat din partea sa. „Deşi n-a dat nici un leu la echipa de fotbal, primarul Şerban din Goleşti se laudă că o ajută. Minte!”, se spune în „manifestul” răspândit pe bună dreptate de jucători.

• La un joc din Liga a 4-a, a evoluat pe fals în teren un fotbalist binecunoscut pe plan judeţean, legitimat însă la o altă echipă din acest eşalon. Pentru că echipa sa nu a pus mari probleme în acel meci,  nimeni nu s-a auto-sesizat de înşelătorie, cu atât mai puţin oficialii formaţiei adverse. Din păcate, nu au făcut acest lucru nici arbitrul şi nici observatorul partidei cu pricina, semn că la AJF se doarme şi se doarme bine!

• Se aude că indiferent de deznodământul luptei pentru locul 1 în Liga a 4-a, Hidroelectra va juca totuşi în sezonul viitor în al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Soluţia aleasă de oficialii acestei grupări: cumpărarea unui loc. Pentru că nu vor să lase AJF Vâlcea să aleagă echipa care va urca în elita fotbalului judeţean, cei de la Hidroelectra sunt pregătiţi să propulseze în locul lor pe Energia Malaia, asta în cazul în care băieţii lui Vangu şi Stroie nu vor câştiga pe teren dreptul de a juca în Liga a 4-a. Astfel că, după ce am aflat că AS Mihăeşti şi Dinamo Rm. Vâlcea sunt pe cale de asemenea să ajungă în Liga a 4-a tot datorită unor locuri cumpărate, sau mai bine zis fuziuni prin absorbţie cu grupări din acest eşalon, ne întrebăm şi noi curioşi oare cine va mai promova din acea serie a III-a?

•  „Domnul C……” de la Horezu se ţine scai de ceva timp după redactorii de la ARENA, precum şobolanul după brânză, pentru a le da şpagă şi a scăpa pe viitor de chinul de a-şi mai vedea numele împroşcat cu noroiul în care s-a zbătut în anii precedenţi. Cu mintea lui de pesedist pârât, „domnul C……” se pare că nu a înţeles faptul că aici, spre deosebire de PSD, nu ţine măgăria asta cu şpaga!

• Cică tot „domnul C……” – sătul de atacurile venite din presă, ar fi dispus să renunţe la funcţia deţinută în cadrul AJF. „Îmi bag picioarele în ea de Asociaţie şi plec dacă vreţi! Nu-mi stric eu imaginea pentru atâta lucru!”, a dat de înţeles „domnul C……” săptămâna trecută. Chiar am vrea s-o vedem şi p-asta, „domnule C……”! Eventual, anunţaţi-ne şi pe noi când vorbiţi şi dvs. serios ca să vă putem asculta!

• Un oficial FRF ne-a declarat sub protecţia anonimatului că AJF Vâlcea a devenit o instituţie „supervizată” atent de forul din Capitală! Şi se pare că nu e din cauză că Pintilie şi gaşca ar lucra eficient, ci dimpotrivă, pentru numeroasele „afaficuri” la care se predispun!

• De ceva timp, secretariatul AJF Vâlcea s-a umplut cu echipamente sportive. De diferite culori, de diferite mărimi, îşi aşteaptă cumpărători. Din câte se pare însă, „magazinul” deschis de Pintilie în incinta AJF-ului, chipurile în slujba echipelor, reprezintă o sursă importantă de venituri pentru „taliban”. Firma Zeus, care aprovizionează AJF-ul, acordă şi un discount financiar destul de avantajos în cazul în care sunt achiziţionate un număr mare de echipamente sportive. Ei bine, ştiţi în buzunarele cui intră aceste comisioane: bineînţeles că în cele ale şefului Pintilie, cel care negociază direct cu cei de la firma Zeus tranzacţiile. Evident că nimeni nu are acces în biroul preşedintelui AJF la „întrunirile de afaceri” ale acestuia. Firma Zeus câştigă, Pintilie câştigă, însă nu şi echipele! Şi iată cum AJF Vâlcea a devenit dintr-o dată AF Pintilie! Nu e nimic nou în asta nu-i aşa? E ca-n proverbul acela, lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button