Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Activitatea de înlocuire a gazonului de pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi se află într-un punct mort, cel puţin aşa susţin cârcotaşii. Se lucrează, dar într-un ritm foarte încet, iar asta îi face deja pe unii să aprecieze tot mai mult faptul că turul viitorului campionat, fie că va fi în Liga 1 sau în Liga 2, îi va prinde pe „municipali” jucând pe te miri unde, mai mult ca sigur pe la Piteşti.

• După ce Vasile Ilinca a declarat că l-ar fi lovit la finele meciului Hidroelectra Rm. Vâlcea – Minerul Berbeşti, arbitrul Adrian Comănescu a intenţionat să-l acţioneze în judecată pe antrenorul echipei din Berbeşti. Se pare că între timp lucrurile s-au calmat, iar între cele două părţi s-a instalat o pace tacită.

• Supărat din cauza faptului că unii dintre jucătorii în care îşi punea cele mai mari speranţe l-au „trădat” la câteva dintre cele mai importante meciuri din acest retur de campionat, sponsorul unei grupări din Liga a IV-a este hotărât să-şi retragă sprijinul pentru echipa pe care-o conduce. Pe „fir” a intrat imediat sponsorul unei formaţii din eşalonul inferior, care mai are puţine şanse să urce în Liga a IV-a, fiind în prezent doar pe locul 3.

• Dacă fuziunea preconizată dintre FC Oltchim şi CSM II Rm. Vâlcea se va produce până la urmă la finele acestui sezon, pentru ca Râmnicul să aibă un „satelit” de Liga a III-a cât se poate de puternic, atunci Mihai Diculoiu îşi doreşte ca în Liga a IV-a să facă saltul AS Mihăeşti, „copilul-minune” al celor de la FC Oltchim. „Rocada” se poate petrece numai dacă băieţii lui Lucian Catargiu nu vor reuşi să obţină promovarea pe teren.

• Oficialii AJF Vâlcea nu au linişte până nu-i vor scoate la „pensie” pe oamenii care ocupă încă funcţii de conducere de pe vremea lui Costică-Vâlcea. Astfel, vehiculată mai de mult timp, schimbarea preşedintelui Comisiei de Disciplină, Constantin Lazăr, este aproape iminentă, iar dacă nu se va produce până la finele acestui sezon, se va petrece cu siguranţă în pauza competiţională. Pintilie şi gaşca vor să-l scoată ţap ispăşitor pe „Cola” pentru nişte lucruri banale, cu gândul de a-l instala apoi în funcţie pe omul lor preferat. Ghiciţi pe cine!

• Cică pe zi ce trece AJF-ul devine tot mai bine pus la punct, mai o zugrăveală, mai un xerox, mai un calculator cumpărat scump, mai un dulap cumpărat ieftin, de pus te miri ce în el, sau doar ca să se împiedice alţii de el, şamd. Gurile rele spun însă că achiziţiile sunt făcute pentru a justifica unele „cheltuieli” peste limita admisă, în cazul unui control inopinat. Păcat de banii contribuabililor din judeţ că se duc pe tot felul de mofturi ale unor oameni care vor să facă din AJF propria lor împărăţie.

• Săptămâna trecută, şeful AJF Vâlcea, trebuia să fie prezent la o emisiune transmisă în direct pe un post local de televiziune. Evenimentul s-a anunţat prin şuşoteli discrete între acoliţi, „Vezi că vorbeşte preşedintele la 9 seara!”, însă când s-au aşezat oamenii liniştiţi în faţa televizoarelor, ia-l de unde nu-i pe bietul Pintilie. Misterul a fost dezlegat în zilele ce-au urmat respectivei emisiuni! Pe la amiaza zilei când trebuia să intre în direct la talk-show, Pintilie a găsit că-i mai nimerit un chef în cinstea Sfântului Gheorghe, de nu s-a mai trezit până a doua zi.

• Am aflat că vicepreşedintele AJF de la Horezu este foarte „respectat” în zona sa, iar anumiţi delegaţi de echipe nu-l mai scot din „domnul C……”. „Domnul C…… în sus, domnul C…… în jos”, şi aşa mai departe. Ne conformăm şi noi doleanţelor celor mulţi, iar până la „achitarea” publicităţii gratuite făcută în publicaţia noastră, pe care oricum ne-a dovedit de multe ori că nu o merită, ne-am gândit să-l „strigăm” de-acum încolo pe „renumitul, uluitorul, inegalabilul şi fascinantul” vicepreşedinte al AJF din zona Horezu tot cu numele de „domnul C…….” (iniţiala numelui urmată de şase puncte de suspensie). Să nu care cumva să faceţi vreo aluzie şi să credeţi că e vorba de „domnul Căcănar” de la Horezu, apelativ atât de drag şefului Pintilie, ci de „domnul Chiriţă”! Sunt tot atâtea litere, nu-i aşa?, dar vă asigurăm că la mijloc nu e decât o neruşinată coincidenţă!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button