Acasă Diverse Oltchim intrã duminicã în Europa!

Oltchim intrã duminicã în Europa!

96
0

Oltchim intrã duminicã în Europa!

Returul dintre Oltchim ºi Cornexi Alcoa se disputã duminicã, 14 decembrie, în Sala Sporturilor Traian, cu începere de la ora 11.00

Prima ºansã la calificare

„Cornexi este imprevizibilã, a reuºit sã întoarcã multe calificãri ce pãreau pierdute dupã prima manºã. Nu ne vom culca pe o ureche dupã rezultatul din tur. Însã, dacã la Vâlcea vom avea un arbitraj corect, vom bate la minim opt goluri diferenþã”  spune Gheorghe Tadici. Tehnicianul Vâlcii are pentru returul cu Cornexi un as în mânecã, reintrarea coordonatoarei de joc Roxana Gatzel.  Chiar dacã nu a jucat nici un meci în ultimele ºase luni, vicecampioana mondialã poate aduce un plus de clarviziune în jocul echipei lui Tadici. De altfel, Vâlcea este invincibilã pe propriul teren, acolo unde a câºtigat toate meciurile jucate în campionat la diferenþe de scor astronomice. Pentru a se califica în turul IV al Cupei Cupelor, Oltchim are nevoie duminicã de un succes, indiferent de scor, sau de un egal în care fiecare echipã sã marcheze maxim 24 de goluri. Câºtigãtoare a Cupei EHF în urmã cu douã sezoane, Cornexi este întradevãr o echipã periculoasã.   Jucãtoare ca Szrnka, Balogh, Fanni sunt titulare de bazã ºi în puternica naþionalã  Ungariei, în timp ce portarul Djeric este apãrãtoarea buturilor naþionalei Serbiei. Însã principala vedetã de la Cornexi este Szabina Tapai, o frumoasã blondã care apare mai mereu pe coperþile revistelor mondene maghiare.

Modificare pentru Gatzel

Special pentru ca în returul cu Cornexi de la Vâlcea sã aibã drept de joc ºi Roxana Gatzel, ºefii clubului Oltchim au reuºit sã modifice data de disputare a meciului. Iniþial, returul fusese stabilit pentru sâmbãtã, 13 ianuarie(ora 18.00), chiar în ultima zi de suspendare a Roxanei Gatzel. Cum vicecampioana mondialã nu ave a drept de joc decât din 14 ianuarie, ºefii Oltchimului au trimis o adresã la EHF prin care au cerut amânarea cu o zi a meciului, motivând cã în Sala Sporturilor Traian are loc o expoziþie. Pentru ca meciul sã fie mutat duminicã, Oltchim a luat aprobare de la arbitrii, observator ºi chiar de la oficialii clubului maghiar, care nu au bãnuit nicio secundã atunci când ºi-au dat acceptul care este adevãratul motiv al modificãrii.