Alte sporturi

Vor prima victorie în Divizia A2

Fetele pregătite de soţii Mărgărit,

 

Vor prima victorie în Divizia A2

 

În Divizia A2 de volei feminin, formaţia Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a rămas fără victorie în cele cinci runde desfăşurate până acum în turul campionatului. La sfârşitul săptămânii trecute, fetele antrenate de soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit au avut de făcut cea mai lungă deplasare, ajungând până la Baia Mare, acolo unde-au pierdut cu 0-3 în faţa echipei locale, CSŞ 2 Municipal. Sâmbătă, 28 octombrie, tinerele şi mai puţin experimentatele voleibaliste vâlcene vor juca pe teren propriu cu Unitrans Deva, grupare care nu a câştigat decât un singur meci în acest sezon, chiar la Baia Mare, cu 3-2. Dacă se vor concentra suficient şi vor trata meciul cu maximă atenţie, vâlcencele ar putea totuşi să-şi depăşească adversarele şi să se bucure pentru prima oară de o victorie în Divizia A2.

 

Junioarele sunt în grafic

 

Dacă întrecerea senioarelor se dovedeşte a fi mult prea puternică pentru potenţialul echipei vâlcene, la nivelul nivel juvenil, voleibalistele de la CNMB sunt în grafic. Astfel, în Campionatul Naţional de volei rezervat junioarelor, formaţia Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a susţinut până acum trei partide. Bilanţul fetelor pregătite de Marius şi Nicoleta Mărgărit este pozitiv, două victorii (3-2 în deplasare cu CNNT Craiova, 3-1 acasă cu LPS Tg. Jiu) şi o înfrângere (0-3 la LPS Piteşti).

 

În CN de cadete, fetele de la CNMB joacă acasă

 

Echipa de cadete a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va disputa duminică, 29 octombrie, în Sala „Capela” din Rm. Vâlcea, cel de-al treilea meci din actualul sezon al Campionatului Naţional. Tinerele voleibaliste pregătite de soţii Mărgărit vor întâlni echipa similară a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti. Pentru cadetele de la CNMB, aceasta va fi prima apariţie în faţa propriilor suporteri, după ce în precedentele două jocuri, vâlcencele au evoluat în deplasare, mai întâi la LPS Piteşti (unde-au pierdut cu 0-3) şi apoi la CSŞ Slatina (unde-au câştigat cu 3-1).

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button