Liga IV

Victoria sperantei

Petrolul II Drăgăşani – Unirea Tomşani 4-1 (0-0)

Victoria speranţei

După o înfrângere dezastruoasă din etapa precedentă cauzată de indisponibilităţi, suspendări Petrolul II a reuşit în sfârşit o victorie dătătoare de speranţe în lupta pentru evitarea locurilor din subsolul clasamentului şi pentru o iarnă liniştită. Cele trei puncte au fost obţinute după un joc în care jucătorii drăgăşeneni au respectat întocmai „partitura” impusă de Mitică Dobre, partitură bazată pe sportivitate şi un joc colectiv în folosul echipei şi al spectacolului sportiv. O primă repriză în care petroliştii s-au încălzit mai greu, echipa din Tomşani punându-i rar probleme, Smedescu şi Istocescu încercând să-l surprindă pe Ciocîia în câteva faze în care apărarea gazdă era mai mult căutarea deschiderii scorului. Au fost 45 de minute pregătitoare pentru cel ce urma să tranşeze în favoarea echipei sale cele trei puncte – Claudiu Bădoi (autorul a trei goluri, unul mai frumos decât altul în minutele 47, 49 şi 62). Fostul fundaş, reprofilat în vârf de atac a demonstrat încă odată că rămâne unul din jucătorii care a scris şi scrie istorie în fotbalul drăgăşenean. Tabela de marcaj a fost completată de Smedscu (minutul 73) şi Vîlvoi (minutul 79).

Au evoluat formaţiile:

Petrolul II: Ciocîia – Vîlvoi, Munteanu, Rădiţă, Bădoi, Apostolescu, Zanfir, Pană, Val. Ionescu, Cioratan, Drăguşin. A mai jucat Şusanu.

Unirea Tomşani: Popescu – Mihăilă, Dumitrescu, Lungu, Istocescu, Dumitrescu, Radu, Băltăleanu, Tomescu, Smedescu, Sandu. A mai jucat: Avram.

A arbitrat la centru Constantin Popescu, ajutat la cele două linii de Bogdan Statie şi Simona Sima (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Mircea Rîmniceanu (Rm. Vâlcea)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button