Acasă Liga IV STIRI – Liga a IV-a

STIRI – Liga a IV-a

85
0

ŞTIRI – Liga a IV-a

 

Şeful AJF se pune bine cu sponsorul de la Horezu

Nimeni nu va fi sancţionat din cauza lui Costel Chelcea

* în schimb arbitrii ar trebui sancţionaţi din cauză că Vârtopeanu a făcut topless

 

Imediat după meciul de Cupă de la Horezu, dintre Flacăra şi Lotru Brezoi, câţiva jucători ai echipei oaspete au spus că degeaba au învins gazdele pentru că se aşteaptă ca Mihai Persu, preşedinte al AJF Vâlcea şi garatul – în opinia lor! – respectării regulamentelor, va face un memoriu la FRF şi va informa că preşedintele Costel Chelcea, în stare de suspendare, s-a aflat pe banca de rezerve. Discuţiile au ajuns şi la urechile şefului AJF care a verificat raportul de arbitraj şi a constatat că nu există motive să fie sancţionată echipa din Horezu. „Vinovaţi sunt arbitrii partidei pentru că i-au permis lui Chelcea să stea pe bancă, deşi îl cunoşteau şi puteau observa că nu este trecut în raport. Cu toate acestea nu vom lua nici o măsură împotriva lor, cei care ar trebui să facă asta fiind cei de la subcomisia de disciplină a CJA Vâlcea. Eu personal i-aş fi sancţionat şi pentru faptul că i-au permis lui Vârtopeanu să stea dezbrăcat pe marginea terenului, fără tricou pe el, la bustul gol!” – a spus Mihai Persu.

 

Mitică Cumpănaşu îşi face echipă de fotbal la Vlădeşti

 

După ce în ultimii ani se activitatea pe linie fotbalistică a lui Mitică Cumpănaşu se limitase doar la a candida la diverse funcţii la AJF Vâlcea, acum politicianul de stânga doreşte să facă mult mai multe. El vrea să ajute la înfiinţarea echipei de fotbal de la Vlădeşti, comună situată în apropierea Râmnicului şi unde a fost ales recent un primar PSD. Cumpănaşu spune că va forma o echipă din tineri şi va aduce un antrenor „cu nume”, cel mai probabil pe Teo Ţarălungă. Pentru început echipa din Vlădeşti, a cărei denumire nu a fost încă stabilită, se va înscrie în Liga a V-a Onoare.

 

Fuziunea Cozia – Petrodam n-a fost înregistrată la AJF

S-a vorbit adesea despre faptul că patronul firmei Damila, sponsor a două echipe din Divizia D, Cozia Călimăneşti şi Petrodam Măciuca, intenţionează să se facă fuziunea între cele două echipe, astfel încât să rezulte o echipă puternică, FC Damila Călimăneşti, capabilă să evolueze cu succes la Divizia D unde să atace din nou câştigarea campionatului. De altfel şi alte fuziuni în fotbalul vâlcean au fost vehiculate, ca de exemplu între FC Vartex Rm. Vâlcea şi Unirea Tricolorul Goleşti, dar nimic concret. Tocmai de aceea am dorit să aflăm noutăţi de la AJF Vâlcea. Preşedintele Mihai Persu a spus: „În acest moment nimic de acest gen nu s-a înregistrat la AJF Vâlcea. Avem doar solicitări de a se înfiinţa echipe noi, am auzit şi noi de posibile fuziuni, dar nimic nu este concret acum!”

Lotru Brezoi porneşte la drum cu penalizare

Federaţia Română de Fotbal a trimis o adresă oficială la AJF Vâlcea prin care informează instituţia condusă de Mihai Persu că odată cu retrogradarea din Divizia C, echipa de fotbal AFC Genesis Lotru Brezoi se va înscrie în Liga a IV-a (Divizia D) cu o penalizare de nouă puncte. În mod normal brezoienii nu făcuseră baremul de puncte impus de FRF şi trebuiau penalizaţi doar cu 6 puncte, dar s-a mai constatat şi faptul că la meciul câştigat contra celor din Uricani a fost folosit un fotbalist aflat în stare de suspendare. În aceste condiţii sancţiunea dictată trupei lui Vârtopeanu s-a mărit la 9 puncte, fapt ce ne garantează că cel puţin după primele două-trei etape din Divizia D pe ultimul loc se va afla echipa dintre munţi.