Acasă Liga II Pana, semneaza si trece la treaba

Pana, semneaza si trece la treaba

174
0

Pană, semnează şi trece la treabă

Confirmat ca antrenor principal de oficialii clubului din Zăvoi, bucureşteanul Costel Pană, îşi va începe în această săptămână treaba la CSM. După ce-şi va pune semnătura pe contractul care-l va lega de echipa vâlceană în următorii trei ani de zile, Pană va demara acţiunea de triere a tinerilor jucători care-ar putea face parte din lotul pentru sezonul viitor a ligii secunde. Astfel, în perioada 28-30 iunie, pe stadionul „Municipal” se vor desfăşura câteva triale cu jucători de perspectivă din localitate, care vor fi supervizate direct de noul antrenor al echipei. Reunirea propriu-zisă a lotului se va petrece luni, 3 iulie, atunci când vor sosi la Vâlcea şi câţiva jucători chemaţi la probe de oficialii clubului sponsorizat masiv de Primărie. „Municipalii” se vor pregăti apoi o săptămână la stadion, după care vor pleca pentru vreo zece zile într-un cantonament.

Mangalagiu, secund la CSM

După ce au confirmat faptul că fostul secund al echipei Sportul Studenţesc, Costel Pană, va veni la CSM, oficialii clubului vâlcean aşteaptă acum să afle cu cine va colabora ex-dinamovistul în Zăvoi. Din unele surse, se pare că pană are de gând să colaboreze cu un tânăr antrenor din localitate, iar numele cel mai vehiculat în acest sens ar fi Gabriel Mangalagiu. Mai mult ca sigur, fostul secund al echipei vâlcene, Cristian Lazăr, va fi păstrat în cadrul clubului, dar el urmează să pregătească una dintre grupele de copii şi juniori.

 

A plecat Furnică

 

Adrian Furnică, tehnicianul braşovean care-a promovat CSM-ul în Divizia B, acolo unde-a făcut o figură frumoasă trei sferturi din campionat, s-a despărţit săptămâna trecută de echipa vâlceană. De comun acord cu oficialii clubului, pe cale amiabilă, Furnică şi-a reziliat contractul pe care-l avea cu formaţia din Zăvoi şi s-a întors acasă. Deşi în turul campionatului, „municipalii” au uluit o întreagă ţară, printr-un parcurs de excepţie, soldat cu ocuparea poziţiei secunde în ierarhia seriei, echipa a căzut rău de tot pe tobogan după etapa a 23-a. Mulţi oameni susţin că soarta antrenorului de la poalele Tâmpei s-a decis în principal după venirea lui Florin Verigeanu, cel care se pare că nu l-a prea „înghiţit” pe Furnică.

 

Săndoi, preferatul suporterilor

 

Pe site-ul oficial al Clubului Sportiv Municipal, www.csmrmvalcea.ro, inaugurat săptămâna trecută, a fost lansat un interesant sondaj de opinie pentru toţi suporterii echipei de fotbal, legat de numele viitorului tehnician. În opţiunile celor care-au izbutit să accese adresa de Internet a clubului vâlcean, primul loc este ocupat de fosta glorie a Băniei, Emil Săndoi, care-a acumulat 66 de voturi. Pe poziţiile următoare se clasează Adrian Furnică (27), Petre Gigiu (22) şi Victor Roşca (13). Din totalul celor 150 de sufragii exprimate până luni, 26 iunie, de către suporteri, viitorul tehnician al echipei, Costel Pană, ascuns misterios în spatele apelativului „Altul” nu a beneficiat decât de 10 voturi. Au mai fost nominalizaţi Gabriel Stan (8 voturi) şi Nae Manea (4).