Acasă Liga II „Mi-am propus să dau gol meci de meci”

„Mi-am propus să dau gol meci de meci”

111
0

* a spus Nemanja Jovanovic după meciul cu Auxerre Lugoj, în care-a marcat golul victoriei

De la venirea sârbului Nemanja Jovanovic în Zăvoi, CSM-ul a înregistrat o creştere semnificativă în privinţa rezultatelor, dar şi-a jocului practic de elevii lui Costel Pană în ofensivă. Ultimele două succese ale „municipalilor” i se datorează în mare măsură atacantului împrumutat de la Pandurii (acel 2-1 de la Alba Iulia şi acest 1-0 cu Auxerre Lugoj), iar asta spune multe despre importanţa covârşitoare pe care acesta o are în angrenajul de joc pus la punct de tehnicienii CSM-ului.

În disputa cu bănăţenii, Jovanovic nu a avut nevoie decât de 9 minute pentru a rezolva meciul. Din cauza unei accidentări mai vechi, sârbul a fost schimbat la pauză, iar acest lucru l-a făcut pe antrenorul Costel Pană să glumească pe seama aportului ofensiv al atacantului: „Jovanovic nu trebuie să joace 90 de minute pentru ne fi de folos. E suficient să stea şi 30, dar să dea gol. Asta i-am şi spus înaintea meciului de la Alba Iulia şi înaintea celui cu Lugojul: să dea gol. Şi aţi văzut că s-a achitat cu brio de sarcină”.

„Aş vrea să joc tot la Vâlcea din vară”
Pe val la Vâlcea, Jovanovic se gândeşte ca din vară să-şi prelungească înţelegerea cu echipa vâlceană, dar acest lucru se va întâmpla numai cu acordul lui Marin Condescu, şeful grupării gorjene. „Mă simt foarte bine la Vâlcea şi nu consider deloc că ar fi un pas înapoi faptul că joc în a doua ligă. Vin după o accidentare de şase luni de zile, am avut fisură de peroneu. Este foarte important să am jocuri în picioare şi să dau randament în teren. Mă bucur că oamenii din conducere mi-au arătat că au multă încredere în mine, iar până acum totul e OK. Eu, personal, mi-am propus să dau gol meci de meci”, mărturiseşte sârbul.  „Deocamdată nu e exclus nici acest lucru, totul depinde însă şi de oamenii din Tg. Jiu pentru că ei sunt cei care decid în privinţa mea, nu doar eu! Mai am doi ani de contract cu Pandurii şi după ce se termină returul voi sta de vorbă cu oficialii de acolo să văd ce pretenţii mai au de la mine. Dacă nu mai sunt dorit acolo, normal că aş veni aici. Dar dacă o să promovez cu Vâlcea în Divizia A promit că o să rămân aici sută la sută!”, încheie Jovanovic.
Nicolae CIUCESCU