Alte sporturi

CS Chimia şi DSJ Vâlcea şi-au încheiat bilanţul pe anul trecut

Ca în fiecare an, CS Chimia şi DSJ Vâlcea au organizat împreună şedinţa de bilanţ pe anul 2006. La această întâlnire, care s-a desfăşurat miercuri, 14 martie, în prim-plan s-a aflat Anuţa Handolescu (prefectul judeţului Vâlcea), iar printre ceilalţi invitaţi de marcă s-au numărat Florian Marin (IPJ Vâlcea), Ion Preda (IPJ Vâlcea), Eusebiu Veţeleanu (PD Vâlcea), Mariana Georgescu (IŞJ Vâlcea) şi nu în ultimul rând Ion Pandele (de la Agenţia Naţională pentru Sport).
Din partea Clubului Sportiv Chimia, directorul adjunct Ion Iorgu a prezentat performanţele clubului din 2006, care-a fost de asemenea un an la fel de bogat în lauri şi medalii ca şi precedenţii. Imediat după ce Iorgu şi-a încheiat „speech”-ul, prefectul Anuţa Handolescu a atacat conducerea acestui club departamental, iar acuzele sale s-au îndreptat în special pe slaba reprezentare existentă pe Internet. „Nu ştiţi să vă vindeţi marfa! Am căutat pe Internet această locaţie şi nu am găsit decât nişte poze vechi din 1997-1998 şi o conducere din 2004. Este păcat că asemenea performanţe nu sunt mediatizate cum se cuvine”, a spus prefectul.
Pandele îl aduce pe Belu la Vâlcea
Ca reprezentant al Agenţiei Naţionale pentru Sport, inspectorul Ion Pandele a ţinut să reamintească faptul că sportul vâlcean a primit constant sprijinul autorităţilor de la Bucureşti, iar acest lucru s-a datorat în mare măsură şi rezultatelor obţinute în diferite competiţii. După ce a făcut posibil visul ca CS Chimia să deţină în proprietate un microbuz, Pandele a mai făcut un pariu aproape imposibil cu toţi cei prezenţi: vrea să-l aducă pe şeful ANS, Octavian Belu, la Vâlcea. „Veţi putea atunci să-i spuneţi direct lui problemele cu care vă confruntaţi”, a spus Pandele. Altfel, mai trebuie spus că-n 2003, tot prin implicarea lui Pandele, a venit şa Vâlcea şi Octavian Morariu, actualul şef al COSR.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button