Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Pentru a-i închide gura lui Stanca, atunci când deja fostul arbitrul spune că ar putea face dezvăluiri incendiare din „cariera” unor oficialii înalţi ai AJF Vâlcea, conducerea este dispusă să-l pâre pe Stanca la societatea unde acesta lucrează cu te miri ce probleme, din perioada când acesta depunea eforturi pentru a trece zi de zi pe la Asociaţie, nu aşa cum fac unii care nu vin cu săptămânile, ci-şi ascund şefia în spatele unor telefoane.

• Vestiare moderne, apă curentă, rece şi caldă, faianţă, gresie, echipament nou pentru jucători, toate cheltuieli către AJF plătite la zi, gazon refăcut, sponsorizări, etc. Primarul Şerban de la Goleşti şi-a respectat întocmai promisiunile din campania electorală legate de echipa de fotbal din localitate. Cum? Nu e încă 1 aprilie? Ce glumă bună ar fi fost!

• La un meci din judeţ, un arbitru a fost „mirosit” de jucătorii echipei gazdă care au cerut cu insistenţă organului de ordine prezent la teren să aducă o fiolă pentru a-l testa pe „fluieraş” dacă a consumat băuturi alcoolice. Fotbaliştii au ameninţat chiar că nu vor mai intra pe teren dacă testul nu va fi făcut. Până la urmă, totul s-a încheiat cu bine pentru arbitrul respectiv, meciul a continuat, toată lumea a fost fericită, iar la sfârşit chiar s-a băut o bere.

• Revenirea pe Internet a publicaţiei noastre a reprezentat un bun prilej pentru numeroşii cititori on-line de a face unele comentarii legate de activitatea AJF Vâlcea. Dintre toate am reţinut un singur mesaj, legat de forul fotbalistic judeţean, pe care un anonim o numeşte „Asociaţia Judeţeană de Furturi”.

• La recenta şedinţă de bilanţ a DSJ Vâlcea şi CS Chimia, prefectul judeţului Vâlcea, Anuţa Handolescu, s-a lansat într-o ciudată pledoarie legată de sport (dar mai ales de jogging), care i-a plictisit la maxim pe cei prezenţi în sală.

• După meciul cu cântec pierdut pe teren propriu cu AS Şirineasa, cei de la Sportul Rm. Vâlcea nu mai vor să audă de arbitrul Cătălin Buşi. „Toată lumea îl consideră un arbitru bun pe acest Buşi, dar e doar un şmecher. Merge la «misiune îndeplinită»! Cei de la AJF, au crezut că noi nu ne dăm seama, l-au schimbat de la meciul Electrei cu Minerul Costeşti, pentru a-l avea «apt» la jocul aceleiaşi echipe cu Topologul N. Bălcescu, infinit mai greu decât cel cu trupa lui Peştereanu”, spun oficialii de la Sportul.

• Transparenţa de care Pintilie vorbea pe vremea când era vicepreşedinte nu mai e deloc de actualitate. De la instalarea în funcţie, ce a avut loc în decembrie 2006, nimeni din structura AJF-ului nu a adus aminte de vreo conferinţă de presă, totul se întâmplă discret, în spatele unor uşi închise. Să aibă AJF-ul ceva important de ascuns?

• Baschetul masculin a devenit din ce în ce mai popular în rândul vâlcenilor şi nu numai, federaţia fiind aproape de acorda oraşului nostru garanţii în plus că va avea şi-n sezonul viitor o echipă în Divizia A. Se pare însă că arbitrii sunt principali rivali ai formaţiei pregătite de Cristian Achim, iar asta pentru că încrengăturile cu mai vechile grupări din elită sunt greu de negat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button