Liga V

Nocturnă la Fârtăţeşti!

• echipele lui Nicolae Voicescu şi Dan Mazilu vor disputa meciurile la lumina reflectoarelor

Deşi multă lume se aştepta ca primul stadion care va beneficia de nocturnă să fie „Municipalul” din Zăvoi, iată că, Nicolae Voicescu, primarul comunei Fârtăţeşti, în colaborare cu Dan Mazilu, candidatul social-democrat pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Bălceşti, i-au luat-o înainte edilului-şef al Râmnicului, Mircia Gutău. Astfel că, începând din această lună, Cerna Fârtăţeşti şi Ghecon Lăpuşata îşi vor disputa meciurile de pe propriul teren la lumina reflectoarelor, iar stadionul de la Dejoiu va fi primul din judeţul Vâlcea care va avea nocturnă.

„De aproximativ o săptămână se lucrează intens la instalaţia de nocturnă care va lumina terenul de la Dejoiu. Deja s-au montat stâlpii, s-au întins cablurile şi mai mult ca sigur până pe data de 20 octombrie instalaţia va fi funcţionabilă. Nocturna este făcută din fondurile proprii la care s-a adăugat şi ajutorul substanţial pe care l-am primit din partea domnului Dan Mazilu, candidatul PSD la funcţia de deputat pe colegiul Bălceşti, omul care a făcut şi face foarte multe pentru comuna Fârtăţeşti şi nu numai. O spun cu tărie, domnul Dan Mazilu este omul care merită cel mai mult să reprezinte această zonă în Parlamentul României şi sunt sigur că aşa se va întâmpla” – a spus Nicolae Voicescu, primarul comunei Fârtăţeşti.
Aşa cum se cunoaşte, Ghecon Lăpuşata îşi doreşte să facă saltul în Liga a III-a, iar condiţiile excelente pe care fotbaliştii lui Emil Popescu le au la Fârtăţeşti îi obligă să tragă tare pentru promovare. De altfel, dacă va accede acolo, trupa lui Dan Mazilu s-ar număra printre puţinele echipe cu nocturnă.

„Cerna nu se va retrage niciodată din campionat”

Primarul comunei Fârtăţeşti, Nicolae Voicescu îşi doreşte ca şi echipa Cerna să calce pe urme celor de la Ghecon şi să evolueze în următorii ani în Liga a IV-a. „Comuna Fârtăţeşti are potenţial fotbalistic, nu ducem lipsă de talente. Vrem să întinerim echipa care activează în Liga a V-a, acolo unde vor fi folosiţi meci de meci tot mai mulţi juniori”, a spus Voicescu, cel care a ţinut să infirme toate speculaţiile legate de faptul că gruparea de la „Onoare” ar putea să se retragă din campionat: „Deşi au apărut speculaţii pe tema faptului că Cerna Fârtăţeşti se va retrage din campionat, acest lucru nu se va întâmpla. Îmi place fotbalul şi atâta timp cât voi fi primar, echipa de fotbal nu va dispărea”.  (R.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button