Liga IV

Conexin Runcu nu poate ieşi din „groapă”

• CSM Drăgăşani a remizat pe teren propriu (0-0), după un meci foarte disputat

În cadrul etapei intermediare de miercuri, 8 octombrie, Conexin Runcu a făcut o vizită de foc CSM-ului din Drăgăşani. Echipa antrenată de Iulică Dincă aveau mare nevoie de o victorie pentru a părăsi zona nisipurilor mişcătoare pe care se află de la începutul campionatului. Şi de o parte şi de alta, ocaziile de gol au fost numeroase, dar nici o grupare nu a concretizat pe tabelă. În prima repriză, Gabi Dincă a ratat inexplicabil cu poarta goală, din 9 metri, după ce trecuse lejer prin defensiva drăgăşănenilor şi driblase excelent portarul CSM-ului. Gabi Dincă a fost şi protagonistul unei eliminări în tabăra adversă.

Portarul de la CSM l-a faultat pe atacantul de la Conexin în calitate de ultim apărător, iar acest gest l-a costat scump, pentru că a primit cartonaş roşu şi a fost scos de pe teren. Singurul gol al partidei a aparţinut celor de la Conexin, prin Opriţa, însă arbitrul de centru l-a anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 35, gazdele au beneficiat de un penalti, dar Mitală a executat neglijent şi a trimis balonul în bară. Remiza de la Drăgăşani îngreunează şi mai mult soarta runcenilor, care nu găsesc soluţii rapide pentru a se îndepărta de zona retrogradării.
„Am ratat mult şi, să fiu sincer, nu mă aşteptam ca cei de la Conexin să practice un joc atât de pragmatic. Eram siguri de victorie, dar nu a fost să câştigăm. Este important că am reuşit să ne revenim la capitolul condiţie fizică. Nu ne facem probleme că vom retrograda. Dispun de un lot valoros, care va face tot posibilul să facă parte din „crema” Ligii a IV-a la finele campionatului. Cu toate lipsurile de care ne lovim, oraşul Drăgăşani va avea mereu o echipă în elită. Cât timp sunt antrenor la echipă, nu admit să nu fim printre primii”, ne-a declarat antrenorul Viorel Ionescu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button