Alte sporturi

„Trofeul Olteniei” a ajuns la a doua etapă

La finele săptămânii trecute, mai precis vineri, 26 septembrie, s-a desfăşurat cea de-a doua etapă din cadrul „Trofeului Olteniei”, întrecere fotbalistică rezervată echipelor de amatori. Competiţia a fost organizată de Primăria Alunu şi a adunat la start un număr de 10 echipe. Cele cinci partide desfăşurate s-au încheiat cu următoarele rezultate: Direcţia Sanitar Veterinară Vâlcea – Primăria Balş 4-3, Olimpic Berbeşti – Primăria Alunu 4-5, Hidroelectrica Vâlcea – Poliţia Olăneşti 2-3, Primăria Creţeni – Primăria Băbeni 1-2 şi Evidenţa Populaţiei Vâlcea – Jandarmeria Vâlcea 2-7.

„Până în momentul de faţă, competiţia de anul acesta a fost mult mai complexă decât cele precedente. Acest lucru se datorează probabil faptului că instituţiile au început să prezinte mai mult interes pentru activităţile sportive. Ca urmare, a crescut numărul de echipe participante şi totodată ambiţia jucătorilor, ceea ce a dus la ridicarea nivelului de competitivitate dintre sportivi”, ne-a declarat Gheorghe Nadolu, inspector în cadrul DSJ Vâlcea, care a ţinut să ne reamintească faptul că, în 2007, locul 1 a revenit echipei Evidenţa Populaţiei.
Următoarea etapă din cadrul „Trofeului Olteniei” va avea loc pe 10 octombrie, în organizarea Direcţiei Sanitar Veterinare Vâlcea şi a Primăriei Olăneşti. Partidele se vor desfăşura cel mai probabil în două săli de sport din Râmnicu Vâlcea, care vor fi puse la dispoziţie special pentru acest eveniment. În funcţie de condiţiile meteo, este posibil însă ca meciurile să se joace chiar şi în aer liber. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button