Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• După ce ziarul nostru a desfiinţat rubrica „Presa te coboară”, o serie de oameni implicaţi în sportul vâlcean au răsuflat uşuraţi că nu vor mai fi, de-acum încolo, de râsul celorlalţi. Îi anunţăm însă că nu trebuie să se bucure prea mult: în curând, rubrica va reveni în forţă, sub o altă formă şi altă titulatură. Şi, credeţi-ne, de „găina săptămânii” se va râde mai des decât până acum!

• Preşedintele unei echipe din Liga a V-a, care caută de o bună perioadă de timp un antrenor capabil să realizeze o promovare istorică în eşalonul superior, s-a arătat cât se poate de dezamăgit săptămâna trecută pentru faptul că toţi cei la care s-a gândit să apeleze au venit întâi cu pretenţii, fără a aştepta să se vadă totuşi ce rezultate au.

• Pentru că vor să nu aibă parte de nicio surpriză negativă, oficialii echipei Cozia Călimăneşti vor solicita Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Vâlcea ca meciul de juniori pe care îl vor susţine la finele acestei săptămâni la Brezoi să fie condus de o brigadă formată din cavaleri ai fluierului care oficiază în eşaloanele naţionale (măcar în Liga a III-a), nicidecum de către debutanţi, cum se întâmplă de regulă la acest nivel. Cererea este pe deplin justificată, spunem noi, pentru că ar fi păcat ca munca unor copii să fie furată de o greşeală a unor arbitri începători!

• Gala celor mai buni sportivi vâlceni din 2009, pe care DSJ o va organiza la finele anului, desigur în colaborare cu autorităţile locale, cel mai probabil cu primăria Râmnicului (Mircia Gutău fiind de fiecare dată apropiat de fenomen) va avea, mai mult ca sigur, un câştigător surpriză. În ton cu situaţia existentă în întreaga ţară, unde performanţele şi medaliile au început să se rărească pe zi ce trece, şi la Vâlcea rezultatele consemnate în sporturile clasice au fost sub aşteptări. În aceste condiţii, finalul lui 2009 va aduce în prim plan sportivi care reprezintă discipline practicate, de regulă, doar de câteva sute de mii de oameni. Astfel, campionul absolut nu va avea întru totul recunoştinţa tuturor pasionaţilor de sport.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button